B&B De Rode Beuk

Wilt u lekker ontspannen, genieten van een wandeling of fietsen door het Twentse landschap, dan is B&B De Rode Beuk een prima uitvalsbasis.

De B&B is gelegen aan de rand van het Twentse dorp Geesteren met uitzicht over het essenlandschap. De B&B ontleent haar naam aan de gigantische rode beuk die in 1953 is geplant door de dochter van de toenmalige huisarts. In 2021 is de huisartsenpraktijk omgebouwd tot een Bed & Breakfast met een eigen ingang, twee zelfstandige kamers met eigen sanitair en een algemene ruimte. Ook kunnen onze gasten heerlijk genieten van het terras, waar bij mooi weer het ontbijt genuttigd kan worden. Tevens beschikt de B&B over een fietsenschuurtje waar uw fietsen veilig achter slot en grendel staan en waar de elektrische fietsen kunnen worden opgeladen.

Het dorp Geesteren behoort tot de gemeente Tubbergen welke is uitgeroepen tot wandelgemeente bij uitstek. U kunt direct vanaf B&B De Rode Beuk starten met verschillende wandel- en fietsroutes, waaronder 4 dorpsommetjes. In de omgeving zijn vele uitjes mogelijk.

Met mijn opleiding aan de Hotelschool in Zwolle en mijn passie om het mijn gasten naar de zin te maken, hoop ik jullie binnenkort te ontmoeten in B&B De Rode Beuk.

Ervaar zelf hoe de Twentse gastvrijheid de prachtige natuur en een heerlijk verblijf in de B&B hand in hand gaan.

voorzieningen

Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten bed & breakfast
  • Parkeerplaats aanwezig
Voorzieningen B&B kamer
  • Eigen badkamer
  • Televisie

prijzen

€ 95,00 Prijs per overnachting

Tip je vrienden

facebook twitter