Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bed & Breakfast BBBoekelo

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In het mooie Twente aan de rand van bosrijk gebied staat een vrijstaande bed & breakfast, ten zuiden van Enschede in het dorpje Boekelo.

Volledige privacy is het sleutelwoord. Er is een eigen ingang, douche, toilet, kookgelegenheid met koelkast, gascomfort, magnetron en nespresso apparaat. Kom je midden in de nacht aan? Geen probleem, er hangt een sleutelkluisje voor je klaar.

Als je ontbijt bestelt wordt het voordat je aankomt, klaargezet in jouw keuken zodat je helemaal je eigen tempo kan bepalen. Als je dat wenst kunnen ze specifieke boodschappen voor je klaarzetten.

Het B&B appartement heeft: - Twee boxspring bedden - Draadloos internet - Flatscreen tv met digitale zenders en Netflix voor heel veel gratis films.

Fiets, auto, bus, taxi: Afsluitbare fietsenschuur met oplaadpunt voor elektrische fietsen Voldoende gratis parkeergelegenheid, bus naar station Enschede op 100 meter afstand (reistijd 15 minuten). SmartCab voor goedkope taxi

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.

Tip je vrienden

facebook twitter