Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Mini-camping en appartementen De Veldzijde

Een prachtige plek voor een ontspannen vakantie op de mini camping of in een comfortabel vakantiehuisje in de verbouwde koeienstal.De Veldzijde staat in de landelijke omgeving van het dorp Losser en is ideaal voor rustzoekers, fietsers,natuurliefhebbers, wandelaars, maar ook voor cultuurminnaars!

De appartementen bevinden zich in een verbouwde koeienstal waar drie ruime vakantiehuisjes gecreëerd, sfeervol ingericht en voorzien van allerlei faciliteiten die bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn voor gasten met een beprekte mobiliteit. Bovendien voldoen ze aan de ITS-normen voor veiligheidsvoorzieningen. De camping biedt u 20 zeer ruime plaatsen op een uitstekend verzorgd grasveld. De plekken voor de voortent/luifel zijn van grind voorzien met een perfecte afwatering, daardoor is alles schoon, droog en warmer, zeker 's avonds. Het kampeermiddel staat op een betonnen ondergrond, nagenoeg waterpas. Het grote voordeel van de grind- en betonplekken is dat de kampeerplekken altijd schoon en fris zijn, dus zonder geel of bedorven gras! Het geheel wordt omzoomd door een houtwal, fruitbomen en weides met grazend vee. Verscholen in de natuur, ongeveer 100m achter de camping, ligt de kikkerpoel en stroomt de Bethlehemse beek.

Of bekijk de website www.develdzijde.nl

Tip je vrienden

facebook twitter