Campings in Haaksbergen

Op zoek naar een combinatie van pure rust, veelzijdige natuur en gezelligheid? Kies dan voor een plekje op een camping in Haaksbergen! Na een vakantie op deze fijne bestemming in het mooie Twente weet je zeker dat je uitgerust thuis zal komen.

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 2. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 3. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 4. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 5. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 6. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 7. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

Op zoek naar een camping in Haaksbergen?

Campings in en nabij Haaksbergen

Haaksbergen
Haaksbergen
Het is een even een stukje rijden richting de Duitse grens, maar dan zit je wel in een van de meest gezellige dorpen van Twente: Haaksbergen. De kans is dus groot dat als jij besluit te gaan wandelen of fietsen, dat je de grens naar Duitsland oversteekt of dat je je ineens in de Achterhoek begeeft. Maak je geen zorgen: de Achterhoekers en Duitsers doen niet aan grenscontroles. Zonder dollen, Haaksbergen is dé perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten.

Bij Camping Scholtenhagen in Haaksbergen voel je je meteen thuis. Het is een gezellige familiecamping waar vele faciliteiten aangeboden worden. Of je nou met de camper, caravan, tent komt of je huurt een van de leuke villa tenten op deze camping in Haaksbergen: iedereen hoort erbij. Bij lekker weer kunnen de kinderen spelen in de speeltuin terwijl jij geniet op het terras. Daarnaast is er het subtropisch zwembad De Wilder mét glijbaan. Ook is de camping gelegen op een bijzonder en uniek plekje in Twente met prachtige natuurgebieden.

Op zoek naar een leuke camping nabij Haaksbergen?

In de regio van Haaksbergen is heel veel te beleven. Je kan er wandelen, fietsen, winkelen, naar een pretpark gaan en noem het maar op. Daarom is vakantie vieren op een camping in Haaksbergen een feestje! Op Camping Buytenplaets Boekelo, gelegen tussen Enschede en Haaksbergen, ben je gegarandeerd van een mooie kampeerplek. Vanuit deze camping bij Haaksbergen ben je zó in gezellige dorpjes, rustige natuur en het centrum van Enschede. De camping biedt 40 verschillende kampeerplaatsen, trekkershutten, een buitenbad, een sportveld en visvijver. Dus je hoeft je geen moment te vervelen!

Camping Buytenplaets Boekelo
Camping Buytenplaets Boekelo

SVR campings in de omgeving van Haaksbergen

Ben je een liefhebber van rust, ruimte en natuur? Dan is een SVR camping in Haaksbergen een geschikte vakantiebestemming voor jou. SVR campings zijn kleinschalige campings bij boeren op het erf met de meest mooie uitzichten op groene landerijen. SVR mini-camping Bek'n Schop is zo'n fijne SVR camping bij Haaksbergen. Dit pareltje is gelegen in een bosrijke omgeving met houtwallen en kabbelende beekjes. Met de vele fietspaden is er dan ook geen gebrek aan fietsroutes. Zo ligt Recreatiepark Het Rutbeek op slechts 5 minuten fietsen. De SVR camping bij Haaksbergen biedt 25 ruime kampeerplaatsen, een moderne wasruimte en een overdekte fietsenstalling.

Het Buurserzand bij Haaksbergen
Het Buurserzand bij Haaksbergen

De Twentse gastvrijheid ga je beleven op Hof ‘t Sprakel. Je kan hier heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur. Je hebt namelijk vanaf je kampeerplaats, vakantiewoning of Bed & Breakfast prachtig uitzicht over akkers en weilanden. Met een beetje geluk zie je in de vroege ochtend zelfs een ree grazen! Op het vakantieverblijf vind je tevens een gezellige thee- en koffieschenkerij en wellness / privé sauna. Voor wie rust en ruimte op prijs stelt, is Boerderijcamping & Kamers De Beek the place to be. Het is een erg rustige camping in het buitengebied van de gemeente Haaksbergen. Met de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving kan je genieten van de prachtige natuur. Zelfs in de koudere seizoenen kan je hier terecht in een van de boerderijkamers. Bij de boerderij lopen nog enkele Dexter mini koetjes. Hoe leuk is dat?

Camping Haaksbergen: Stien’n Boer

Camping Stien’n Boer in Haaksbergen is een rustige, kleinschalige familiecamping met de faciliteiten van een groot vakantiepark. Zo vind je er een indoor speeltuin, een dierenweide, binnen- en buitenzwembad, restaurant en meer! De gebouwen op de camping zijn allemaal gebouwd in Saksische stijl, hierdoor voel je je nog extra op vakantie. Je beleeft het allemaal op deze camping in Haaksbergen.