navigatie overslaan
Op zoek naar een SVR camping in Twente?

SVR Campings in Twente

Op zoek naar rust, ruimte én natuur? Kies dan voor een SVR camping in Twente! Kom helemaal tot rust tijdens het kamperen bij de boer. Wordt het een SVR camping in Ootmarsum, Markelo, Denekamp of toch een andere leuke plek in Twente? Er is volop keuze. En dan hebben we de grenzeloze gastvrijheid van de Twentenaren nog niet eens genoemd. Het zit in de volksaard van de Tukkers, ze ontvangen je met open armen op de SVR campings in dit mooie stukje Nederland.

De leukste SVR campings vind je in Twente

Een SVR camping in Nederland biedt tal van voordelen. En kies je dan voor Twente? Dan geniet je van echte Twente gastvrijheid op een gezellige boerencamping. Een SVR camping is voor zowel jong en oud de moeite waard. Terwijl jij een boek leest in de campingstoel, vermaken de (klein)kinderen zich in de speeltuin, boerenstal of tijdens het plukken van fruit. Nog een voordeel is dat je vaak profiteert van een ruime kampeerplek met uitzicht over omliggende landerijen. In Twente weet je in ieder geval zeker dat het boerenleven nooit ver weg is! Wanneer kies jij voor een SVR camping in Twente?

SVR campings in Ootmarsum

De SVR campings in Ootmarsum zijn erg populair bij kampeerders. En wij begrijpen dat maar al te goed! Dit kunststadje is gelegen in een prachtige omgeving. Vanuit een SVR camping ben je in no-time op een gezellig terras in het centrum. Hier proef je de typisch Twentse krentenwegge! Onderweg kom je langs landerijen, riviertjes en bossen. Een fijne SVR camping in Ootmarsum is Minicamping Erve Geerdink. Deze knusse camping ligt op de flank van de Kuiperberg. Dit is een van de hoogste punten van Twente, ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Daarnaast ligt het stadje Ootmarsum ook dichtbij. Op Erve Geerdink profiteer je van moderne sanitair, ruime kampeerplekken en een overdekte fietsenstalling.

Ootmarsum
Ootmarsum

Ook SVR camping Erve Wiegink is zeker de moeite waard. Rust volledig uit met een mooi landelijk uitzicht op Ootmarsum en de boerderijdieren. Speel een potje jeu-de-boules, bestel iedere ochtend verse broodjes en maak de mooiste fietstochten. De camping ligt namelijk langs het welbekende Pieterpad. Ook wandelaars komen er goed uit de voeten, vanwege het Noaberpad en het Twentepad.

SVR campings in Denekamp

Minicamping Het Brook
Minicamping Het Brook

Kamperen bij de boer op een SVR camping in Denekamp is ook zeker de moeite waard. Dit dorp is omringd door veelzijdige natuur en statige landgoederen. In het centrum vind je een gezellig dorpsplein met tal van terrasjes, de oude Sint Nicolaaskerk en leuke winkels. Het glooiende landschap rondom Denekamp leent zich eveneens voor mooie fiets- en wandeltochten. Een fijne SVR camping in Denekamp is Erve Wezenberg. Deze kleinschalige kampeerboerderij biedt ruime kampeerplekken, gratis WiFi, een ontvangstruimte en toffe picknickplaatsen nabij de camping. Voor de visliefhebbers is de Rammelbeek, die achter deze camping ligt, bij uitstek geschikt.

Minicamping & Boerderijappartementen Het Brook is eveneens een rustige SVR camping. Je vindt er 25 kampeerplekken, moderne sanitaire voorzieningen en een recreatieruimte. Daarnaast verhuurt deze boerencamping verschillende vakantiehuizen. Tip: in de buurt van Het Brook vind je een unieke sterrenwacht, namelijk de Cosmos Sterrenwacht. Dit is een perfect uitstapje tijdens jouw vakantie in Twente.

Of kies voor een SVR camping in Markelo

Op een SVR camping in Markelo combineer je een historisch dorpje met prachtige natuurgebieden. Het is dan ook een paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers! In het gezellige dorpshart van Markelo vind je diverse Romaanse winkeltjes en veelzijdige horeca. Op SVR Camping De Bles in Markelo, gelegen tussen de landerijen en bossen, vind je 25 kampeerplekken voor caravans, campers, tenten en andere kampeermiddelen. Ondanks dat er geen in bedrijf zijnde boerderij is, zijn er diverse boerderijdieren te spotten. Nabij deze SVR camping in Markelo vind je natuurgebieden, zoals Herikerberg, Markelose-berg, Friezenberg en De Borkeld.

SVR Camping De Bles
SVR Camping De Bles

Een SVR in Twente? Écht de moeite waard!

Voor een SVR camping ben je in Twente dus aan het juiste adres. SVR camping De Regge-Vallei in Den Ham is een goed voorbeeld van een fijne plek voor jouw volgende kampeervakantie. De boerderijcamping biedt landelijke kampeerplaatsen, een modern sanitairgebouw, een overdekte fietsenstalling en een activiteitenruimte. Het kleine dorpje Den Ham biedt een historische kerk, Oudheidkamer, openluchtzwembad en gezellige markten in de zomermaanden. In Tubbergen vind je SVR Camping Gastenboerderij Klein Baasdam. Net buiten het dorp vind je deze SVR camping in Twente. Er zijn afwisselende kampeerplekken, zowel zonnige als schaduwrijke plekken. In de zomer vind je een verfrissend zwembad op SVR Klein Baasdam! Hierdoor is deze camping ook zeker geschikt voor families met kinderen. Bovendien is een uitstapje naar Ootmarsum zó gemaakt.

SVR Camping Erve Snieder in het Twentse Mander is een walhalla voor rustzoekers. Deze camping in de omgeving van Ootmarsum is landelijk gelegen en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een kampeervakantie. Zo is er een toiletgebouw en voor de kleintjes is er een speeltuin en de mogelijkheid om pony te rijden. SVR Camping Aan Het Twentepad, eveneens gelegen in het landelijke Mander, biedt rust, ruimte en natuur. Deze boerderijcamping biedt WiFi, een gastenruimte met keuken en mooie kampeerplekken. Ga je fietsen? In de nabije omgeving vind je Tubbergen, Geesteren en Ootmarsum. Kortom, een SVR camping in Nederland biedt vele voordelen!