navigatie overslaan
Op zoek naar een accommodatie waar honden welkom zijn in Hellendoorn?

Hondvriendelijke accommodaties

Met de hond vakantie vieren in Twente. Hier is plek zat voor je trouwe viervoeter. Ga je op vakantie, dan neem je uiteraard die trouwe maat van je mee! Maar zit je te wachten op klagende buren op de camping of boze gezichten van de ober? Niet echt, jij wil genieten en dat wil je hond ook. Dus kom op naar Twente. Boek een accommodatie waar de hond meer dan welkom is en geniet samen van die heerlijke Twentse omgeving. Bekijk hier de accommodaties waar honden meer dan welkom zijn.

Ook in Twente is het mogelijk. Met je trouwe viervoeter op vakantie. Geen zorgen maken over dat de hond thuis moet blijven omdat hij niet welkom is op jouw vakantiebestemming. In Twente zijn er genoeg accommodaties van hotel, camping tot aan een landgoed waar de hond welkom is. Geniet samen van een heerlijke vakantie. Want in Twente zijn ook de viervoeters welkom!

En als je er dan toch bent. Dit zijn de mooiste natuurplekken waar jij kunt wandelen met de hond. Geniet samen van een heerlijke vakantie. Want in Twente zijn er ook genoeg losloopgebieden. Struin door de bossen van Twickel of laat je viervoeter plonsen in het water op het Lutterzand.