Routes

Routes

Welkom in Twente!

Michael Sijbom

Michael Sijbom: "Leer genieten! Het is soms anders dan je denkt. Dat is mijn drijfveer en hoe ik naar Twente kijk. Een bijzonder geliefd gebied, waar ik mij thuis voel, waar ik warme gevoelens bij krijg en dat al mijn zintuigen prikkelt. Het vraagt mij om de puurheid van de natuur intens te beleven. Of dat nu fietsend, wandelend of door de lens mijn fotocamera is."

Routenetwerken Twente

Han van den Heuvel: "Routes volgen in Twente is niet zomaar iets. Het is een buitengewone belevenis, waarbij je je elke keer verwondert over al het moois dat Twente je laat zien, voelen en ruiken. Wij geloven dat er meer is dan alleen het landschap, de mensen, de natuur. Iets buitengewoons."

Ultieme vrijheid en ontspanning

Nina Oude Bos

Nina Oude Bos:"Ultieme vrijheid, lekker buiten, rust, even geen mobiel of laptop... Dat is voor mij de beleving van de wandelroutes in Twente. Ik gebruik het netwerk vaak als hardloop- en wandelroute. Ik wissel graag af tussen de bossen, verharde wegen en zandpaden. Door de variatie die ik onderweg tegen kom, kan ik meer dan optimaal trainen en kom ik altijd voldaan thuis."