Lunch by Siebelink

Lunch by Siebelink is gevestigd in een stijlvol pand in Enschede. Aan de lange leestafel binnen kun je genieten van een kop koffie terwijl je de krant of een tijdschrift leest.

De gezellige lounge zitjes zijn perfect om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of één van de specials. In de zomer is er voor de zaak een groot terras waar je kunnen ontspannen tijdens of na een dag winkelen, heerlijk een cappuccino kunnen drinken of lunchen met zakenrelaties en bekenden.

Naast een uitgebreid koffie assortiment, biedt Lunch by Siebelink exclusieve theeën, gebak, verse sappen en rijk belegde broodjes. Alle lunches worden net als de koffie ambachtelijk gemaakt. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt.

De focus ligt op kwaliteit: er wordt alleen gewerkt met kwalitatieve goede producten en er wordt heel veel zorg aan de dranken besteed. Er is gratis WiFi en Lunch by Siebelink beschikt over voldoende stopcontacten voor de digitale nomaden.

Tot voor kort zat in dit pand Doppio Enschede.

Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter