navigatie overslaan

Pitch&Putt Twente | Escape Room Twente

Pitch & Putt Twente is dé plek voor sportief plezier voor iedereen. Ga voor een potje Pitch & Putt, voetgolf of de nieuwste toevoeging: axe throwing. Daarnaast hebben ze een leuke escaperoom. Genoeg vertier dus!

Pitch&Putt Golf

Putt a smile upon your face!

Pitch&Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar en toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar. Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze banen te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen etc. zijn bij de prijs inbegrepen .

Escaperoom Twente

Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. Een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Ontrafel sloten, codes en puzzels en lukt het jou uit de gesloten kamer te komen?

Voetgolf

Voetgolf, een uitdagende en veelal hilarische combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf. Een spelletje Voetgolf is niet ingewikkeld en na een korte instructie, heeft iedereen het zo onder de knie.

Axe-throwing

Bij Pitch&Putt Twente tillen ze bijlgooien naar een hoger niveau. Met de juiste begeleiding, oog voor veiligheid en uitstekende faciliteiten leer je snel genoeg de techniek!

Combi-Arrangementen

Voor groepen die een hele dag in onze omgeving vermaakt willen worden zijn er verschillende arrangementen mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.