Glansrijke Vertellers zomerfietstochten Tubbergen

Trap 'm maar an! Fiets gezellig mee met de Glansrijke Vertellers zomerfietstochten. In de zomerperiode organiseert Toeristisch Glinsterend Tubbergen iedere donderdag tussen 12.00 - 17.00 uur een zomerse fietstocht door de gemeente Tubbergen.

Met iedere week een ander leuk thema. Stap op de fiets, ontdek de mooiste plekjes in onze regio en geniet van vertier onderweg!

Meedoen aan de Glansrijke Vertellers zomerfietstocht is gezelligheid, beleving en de mooiste plekjes in de regio zien. Dit allemaal binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Fietsen in en rondom de fantastische gemeente Tubbergen is een welkome vitamine-impuls voor je zomervakantie. Bij diverse tussenstops kun je bijvoorbeeld iets proeven of genieten van live muziek. Ook openen sommige ondernemers graag haar deuren voor een kijkje achter de schermen en bieden speciale acties. Zomaar een aantal leuke belevingen die je kunt verwachten tijdens een van deze fietstochten. Vertier tussen 12.00 - 17.00 uur. Deelname is gratis!

20 augustus: Leedkes & Fratsen

In Twente houden we van fietsen en van muziek. Het thema van deze route zal je dus zeker aanspreken want deze fietsroutes zit muziek in. Op diverse afstapmomenten onderweg kun je genieten van live muziek op het terras.

Live muziek bij: - Restaurant Waaijer te Langeveen: Zingende badmutsen - Ribhouse Texas te Geesteren: Hello DJ - 't Oale Roadhoes te Tubbergen: Toon

Maak de mooiste foto's tijdens het fietsen in en om Tubbergen

Op 6 en 20 augustus 2020 kun je tijdens de fietstocht foto's maken met je mobiele telefoon. Deze worden met een app doorgezonden naar één van de rustpunten onderweg waar je je eigen foto's, maar ook die van anderen kunt zien. Je maakt foto's van de omgeving, maar nog leuker is het om selfies te maken en anderen te laten zien hoe je deze dag beleefd en wat je onderweg allemaal tegenkomt.

Download de app hier

Fiets ook de overige donderdagen mee

Donderdag 27 augustus: Koffie bie de Noabers
https://www.visittwente.nl/agenda-item/87947/Glansrijke-Vertellers-zomerfietstochten-Tubbergen/

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Tubbergen

Adres
Raadhuisplein 4, 7651CV Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter