The Big Draw

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Bij Natuurmuseum Holterberg staat de maand oktober in het teken van de The Big Draw. Een jaarlijks terugkerend internationaal tekenfestival. Het is in 2020 in Londen van start gegaan en loopt inmiddels over de hele wereld.

De gedachte achter The Big Draw is dat tekenen mensen bewust maakt van de wereld om hen heen. Het museum op de Holterberg doet voor het derde jaar mee. Vorig jaar was The Big Draw een groot succes. Van een kunstenaar die achter een ezel voor een van de diorama’s zat tot een klein meisje dat languit op de grond de mooiste fantasiedieren lag te schetsen.

Het Natuurmuseum nodigt jong en oud uit om te komen tekenen. Neem een schetsboek en tekenmateriaal mee. Heb je dit niet, dan stelt het Natuurmuseum tekenmateriaal gratis ter beschikking. Er is een wand ingericht waarop je je tekening mag tentoonstellen.

Kosten: entree museum.

Reserveren

Vanwege de nieuwste Corona maatregelen is het helaas weer nodig uw bezoek te reserveren. In het museum zijn diverse voorzorgsmaatregelen genomen. Het is zeer goed mogelijk onderling de noodzakelijke 1,5 meter afstand te bewaren. U bent hier zelf voor verantwoordelijk. Vanwege de doorstroom is er ruim capaciteit beschikbaar.

Reserveren kunt u het gemakkelijkst online doen. Vindt u dat lastig, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0548 - 361 979.

Wanneer

  • 1 okt - 31 okt 2020
    • dagelijks | - uur

Prijzen

  • € 4,75 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 6,75 Entreeprijs Volwassenen

Tot en met 2 jaar gratis entree.
Toegang Bos van Daantje Das € 2,-

Locatie

Natuurmuseum Holterberg

Adres
Holterbergweg 12, 7451JL Holten
Telefoon
0548-361979
E-mail
Website
museumholterberg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter