Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Het Exoo

Reggehooiberg op biologische boerderij. In de kromming van Regge tussen Enter en Wierden, op de plek waar nu Het Exoo staat, stond in 1475 al een boerderij.

De Hooibergen van het Exoo staan in de fruitboomgaard met het terras midden in de natuur. Op het Exoo is zogenaamde ‘nieuwe natuur’ ingericht. Weilanden die vroeger werden gebruikt voor landbouw geven nu ruimte aan de Regge in tijden dat er veel water moet worden afgevoerd. Er zijn verschillende poelen aangelegd met hierbij een ooievaarsnest. Op de percelen staan houtwallen en de hagen geven het gebied een romantische Engelse uitstraling.

Er zijn prachtig aangelegde natuurpaden over de landerijen en langs de Regge voor een mooie wandeling. Het Exoo is centraal gelegen tussen het pittoreske dorpje Enter, Rijssen en Wierden.

Aantal kamers: 2 Reggehooibergen

Openingstijden

Openingstijden Boerderijwinkel:
zaterdag van 10.00-14.00 uur en
op afspraak (telefoon 0547 381420)


Contact

Adres
Wierdenseweg 28
7468RZ Enter
Telefoon
0547-381420
Online
www.hetexoo.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Het Exoo

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Het Exoo. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.