Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten

 • de Johanneshoeve

  de Johanneshoeve

  Bed & Breakfast, apartementen, groepsaccommodatie en vergaderruimte De Johanneshoeve ligt landelijk gelegen, met uitzicht over de landerijen, nabij natuurgebied de Engbertsdijksvenen.

  locatie
  Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk
 • Natuurlogies Buurse Buiten

  Natuurlogies Buurse Buiten

  Wakker worden samen met de natuur. Natuurlogies Buurse Buiten zijn drie bijzondere, kleinschalige logiesverblijven midden in natuurgebied Het Witte Veen.

  locatie
  Beekweg 4, 7481 RG Buurse
 • B&B Heide Hoeve

  B&B Heide Hoeve

  Zoals de naam al doet vermoeden ligt de Heide Hoeve aan een heidelandschap. Dit Wierdense Veld is een afgegraven veengebied van ongeveer 400 hectare.

  locatie
  Heerdinksschotweg 8, 7461RN Wierden
 • Vakantieverblijf Dennenoord

  Vakantieverblijf Dennenoord

  High tea & holiday Op ons erf vind je naast een origineel Engels Theehuis ook een aantal vakantiehuisjes. Een kleinschalig vakantiepark voor de rustzoeker.

  locatie
  Vasserweg 37, 7638PK Nutter
 • Erfgoed Bossem

  Erfgoed Bossem

  Op het eeuwenoude erf verzorgen ze met liefde en toewijding de Brandrode runderen en ontvangen ze graag gasten om bij hen te eten, logeren en genieten van het prachtige coulisselandschap

  locatie
  Dorpsstraat 7, 7635NA Lattrop-Breklenkamp
 • Erve Woolderink

  Erve Woolderink

  Erve Woolderink is een echt familiebedrijf. Sinds 1300 en meer dan 17 generaties lang is het in het bezit van de familie Wolderkinc of Woolderink. De huidige boerderij (rijksmonument) staat er sinds 1798.

  locatie
  Kloosterhoeksweg 6, 7462LZ Wierden
 • Het Exoo

  Het Exoo

  Reggehooiberg op biologische boerderij. In de kromming van Regge tussen Enter en Wierden, op de plek waar nu Het Exoo staat, stond in 1475 al een boerderij.

  locatie
  Wierdenseweg 28, 7468RZ Enter
 • Fox Lodges

  Fox Lodges

  Luxe Lodges tot 12 personen. Een heerlijk ruime vakantiewoning in een unieke omgeving. Kom genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft, met de royale lodges als de perfecte thuishaven.

  locatie
  Johanninksweg 78, 7591NR Denekamp
 • K&K-pleats

  K&K-pleats

  Er zijn vijf swalk-wenten met waranda en een minicamping. Zittend op de waranda, bij de buitenhaard of in de finse kota is het genieten van rust, ruimte en het uitzicht. Eén wente is specifiek aangepast voor minder mobiele gasten.

  locatie
  Rikkerinksweg 4, 7485 RM Ambt Delden