Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bijzonder overnachten

Even lekker er tussen uit? Gewoon even heerlijk de tijd voor elkaar nemen. Genieten van elkaar en van de omgeving. En waar zou dat beter kunnen dan daar waar de tijd met je mee geniet? Twente: breek los uit je dagelijkse patronen en ervaar een ander leven. Wedden dat je eigenlijk liever nog wat langer was gebleven? Natuurlijk kun je in een dertien-in-een-dozijn hotelkamer in Twente gaan zitten. Daar zijn er genoeg van. Niks mis mee. Maar waarom zou je, als je voor hetzelfde geld op een bijzondere plek in Nederland kunt overnachten?

Verhalen uit Twente

 1. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  geschreven door Nicoline
 2. Typisch Twents

  7 landgoederen in Twente die het textielverleden vertellen

  geschreven door Nicoline
 3. Doe-tips

  De leukste outdooractiviteiten in Twente met je gezin. Lekker samen actief

  geschreven door Nicoline
 4. Slaaptijd!

  Boek een bijzondere B&B. Dichterbij een Tukker kom je niet

 5. Een moment met

  Dennis Storm over Twente: "Ootmarsum gaf bijna een soort kerstgevoel".

  geschreven door Bertine
 6. Typisch Twents

  Boodschappen doen bij de boer, heel normaal in Twente. Eet hoe eten bedoeld is.

  geschreven door Bertine
 7. De mooiste outdoorgebieden in Twente. Voor watersport. Actief fietsen. En meer

  geschreven door Nicoline
 8. Doe-tips

  Ipads uit. De 6 vetste kids uitjes in de natuur volgens Yvette van vettt.nl

  geschreven door Yvette
Bijzonder overnachten

Slapen onder de sterrenhemel

Plek zat in Twente. Laat je tot op het bot verwennen in een luxe landgoedhotel of ga voor lekker basic in een oude boerderij. Wat jij wilt. We hebben van alles, zelfs brave hotelkamers. Maar waarom een hotel als het ook bijzonder kan? In Twente zijn er heel veel unieke accommodaties te boeken. Slaap onder de sterrenhemel in een sterrenkubus; sterren tellen tot je in slaap valt. Je kunt het zo gek niet bedenken; van logeren in een hooiberg tot safaritent, of een knus huisje midden in het bos met helemaal niks en niemand om je heen. Altijd al eens echte schaapjes willen tellen voor het slapen gaan? Overnacht dan in een oude schaapskooi waar vroeger schapen in gehouden werden. In Twente lijkt de tijd langzamer te gaan, hier maken mensen zich niet druk. Beleef het zelf en kom logeren op een van deze bijzondere plekjes in Twente. Met een groep of samen met je geliefde, er is altijd een geschikte locatie.