navigatie overslaan

Camping de Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark met camping gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham.

Heb je zin om het echte kampeergevoel te beleven? Dan ben jij bij de Lourenshoeve aan het juiste adres! Deze minicamping heeft plek voor 15 caravans/tenten en geeft je een prachtig uitzicht over de groene weilanden.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen water- en afvoerpunt naast de caravan. Op de gehele camping kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Faciliteiten

  • Sanitaire voorzieningen (was & spoelplaats, toiletgebouw, wasserette)
  • Broodjes service. Wakker worden met heerlijke verse broodjes! Dat is echt genieten. Met de speciale broodjes service kan je elke vakantiedag perfect starten.
  • Kantine. Voor een heerlijk drankje ben je van harte welkom in de kantine. Daarnaast vindt je hier leesmateriaal, spelletjes en informatie over de omgeving. Wil je eropuit? In de kantine vindt je diverse wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken!
  • Fietsverhuur. Heb je je eigen fiets niet meegenomen? Dan is het echt de moeite waard om een fiets bij de Lourenshoeve te huren, want er is zoveel te zien in de omgeving.

Neem uw paard of pony mee!

Wist je dat jouw paard pof pony ook van harte welkom is hier? Ze beschikken over ruim voldoende stalruimte voor de paarden en rijtuigen. De prachtige omgeving nodigt ook uit om eindeloos lange tochten te maken... Heerlijk!

Ben jij of is een van jouw kinderen nog wat minder ervaren of willen jullie kennismaken met het paardrijden? Het is ook mogelijk om in hum paardensportcentrum paardrijlessen te nemen onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

Categorieën