navigatie overslaan

Vakantiepark De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham.

Vakantieboerderijen

Op het vakantiepark vindt je diverse nostalgische en ruime vakantieboerderijen. Hier geniet je van uw welverdiende rust. Bovendien is het vakantiepark een perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange fiets- en wandeltochten door de omgeving... Heerlijk! Ze hebben vakantieboerderijen voor 6 en 8 personen.

Verblijff je in één van de vakantieboerderijen op het vakantiepark? Om je een heerlijke en onbezorgde vakantie te geven hebben ze diverse faciliteiten op het park waarje gebruik van kunt maken:

  • broodjes service
  • wasserette
  • speeltuin
  • fietsverhuur
  • gratis wifi

Liever overnachten op hun minicamping? Dat kan ook!. Daarnaast beschikt de Lourenshoeve ook over grote groepsaccomodaties, 1. deze ontdek je hiegroe.

Neem jouw paard of pony mee!

Wist je dat jouw paard of pony ook van harte welkom is bij de Lourenshoeve? Ze beschikken over ruim voldoende stalruimte voor de paarden en rijtuigen. De prachtige omgeving nodigt ook uit om eindeloos lange tochten te maken... Heerlijk!

Ben jij of is een van jouw kinderen nog wat minder ervaren of willen jullie kennismaken met het paardrijden? Het is ook mogelijk om in hunpaardensportcentrum paardrijlessen te nemen onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

Categorieën