Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

De Bovenberg

Tussen Markelo en Rijssen in buurtschap Elsen en aan de voet van de Friezenberg en Apenberg ligt de gezellige familiecamping De Bovenberg. Dit gebied is voor de natuurliefhebber een eldorado van schoonheid en rust.

De Bovenberg bestaat uit een camping, groepsaccommodatie en een aantal trekkershutten en stacaravans. Op de ruim opgezette camping kunt u genieten van rust en schoonheid. Het nabijgelegen uitzichtpunt op de Friezenberg moet u gezien hebben!

De camping biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een natuurvijver waar in gezwommen mag worden.

De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor jong en oud. Ideaal voor scholen, familiereunies en sportkampen. De groepsaccommodatie is geclassificeerd en volledig ingericht voor 20 tot 60 personen. U kunt de accommodatie huren op basis van zelfverzorging, indien gewenst kunnen de maaltijden ook verzorgd worden.

Contact

Adres
Bovenbergweg 14
7475ST Markelo
Telefoon
0547-361781
Online
www.debovenberg.nl
E-mail
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

twitter facebook

boek De Bovenberg

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar De Bovenberg. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.