Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Groepsaccommodatie in Twente

Soms moet je eraan geloven. Met de hele familie een gezellig weekendje weg. Een paar dagen teambuilden met je collega’s. Een reünie met oude vriendinnen. Of je er nu zin aan hebt of niet, in Twente zit je in elk geval in een hele mooie accommodatie. Heel wat anders dan die krakkemikkige kampeerboerderijen waar je je schoolreisjes hebt doorgebracht. Want geloof het of niet: zelfs in Twente gaan ze met de tijd mee.

Verhalen uit Twente

 1. Route-tips

  Bergwandeling in Nederland? Pak de wandelroute op de Holterberg

  geschreven door Nicoline
 2. Slaaptijd!

  Magisch slapen in het bos van Twente. Hier kom je weer helemaal tot jezelf

  geschreven door Nicoline
 3. Route-tips

  4x Wandelen en borrelen in Twente. Ook kids vermaken zich hier goed!

  geschreven door Yvette
 4. Doe-tips

  De leukste outdooractiviteiten in Twente met je gezin. Lekker samen actief

  geschreven door Nicoline
 5. Doe-tips

  De mooiste outdoorgebieden in Twente. Voor watersport. Actief fietsen. En meer

  geschreven door Nicoline
 6. Doe-tips

  Ipads uit. De 6 vetste kids uitjes in de natuur volgens Yvette van vettt.nl

  geschreven door Yvette
 7. Binnenkijken bij

  Deze zomer: cultuurfeest in Roombeek, dé culturele hotspot van Twente.

  geschreven door Feya
 8. Typisch Twents

  Komt dat zien! Spannende atletiekbattles bij FBK Games in Hengelo.

Groepsaccommodatie Twente

Gezellig met z’n allen

En maak je geen zorgen: uitslapen zit er niet bij. Er is altijd wel iemand van de groep lekker vroeg wakker. Geef hem eens ongelijk: als je in Twente bent, is het zonde om je tijd te verdoen met slapen. Dat doe je thuis maar. Ga fietsen, maak een wandeling, doe cultureel, speel spelletjes, kook samen en ouwehoer met je vrienden/collega’s/familie tot in de vroege uurtjes bij een kampvuur of in de keuken. Want dáár gaat het om als je met een groep een paar dagen weg bent. En waar kun je dat beter doen dan in het gastvrije en wonderschone Twente? De tijd dat groepsaccommodaties bekend stonden om hun tochtige schuren en klapperende dakpannen is allang voorbij. In Twente word je als groep, team of familie op stand gehuisvest, of je nu met z’n vieren bent of met z’n driehonderden. Je kunt van alles huren. Een mooi landhuis bijvoorbeeld, een karakteristieke boerderij of lodge midden in de natuur. Wat dacht je van gezellig met z’n allen op een groepscamping of in huisjes op een vakantiepark met zwembad? Met een beetje mazzel logeer je dan bij die leuke collega onder een dak.