Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Groepsaccommodatie in Twente

Soms moet je eraan geloven. Met de hele familie een gezellig weekendje weg. Een paar dagen teambuilden met je collega’s. Een reünie met oude vriendinnen. Of je er nu zin aan hebt of niet, in Twente zit je in elk geval in een hele mooie accommodatie. Heel wat anders dan die krakkemikkige kampeerboerderijen waar je je schoolreisjes hebt doorgebracht. Want geloof het of niet: zelfs in Twente gaan ze met de tijd mee. En maak je geen zorgen: uitslapen zit er niet bij. Er is altijd wel iemand van de groep lekker vroeg wakker. Geef hem eens ongelijk: als je in Twente bent, is het zonde om je tijd te verdoen met slapen. Dat doe je thuis maar.

Verhalen uit Twente

 1. Kunst & Cultuur

  HofHoppen: MirreOpReis hopt door het kasteelrijke Hof van Twente

  geschreven door Mirre
 2. Natuur

  De mooiste wandeling van Nederland ligt in Twente: de Twentse Wallen.

  geschreven door Bregje
 3. Typisch Twents

  Twente is trouwlocatie en huwelijksreisbestemming in één.

  geschreven door Sybylle
 4. Natuur

  Varen door de Twentse natuur: laat de drukte en de mensenmassa’s achter je.

  geschreven door Nicoline
 5. Overnachten

  Heb je zorg nodig tijdens de vakantie? Zorgeloos erop uit is voor iedereen.

 6. Kids

  4 leuke, actieve buitentips met kids van blogger Sabine en gezin.

  geschreven door Sabine
 7. Overnachten

  Parkhotel De Wiemsel. Bij deze tweede liefde wil je blijven wonen

  geschreven door Sybylle
 8. Natuur

  Fietsen in Twente: een rondje dwars door het groen langs Landgoed Twickel

Groepsaccommodatie Twente

Gezellig met z’n allen

Ga fietsen, maak een wandeling, doe cultureel, speel spelletjes, kook samen en ouwehoer met je vrienden/collega’s/familie tot in de vroege uurtjes bij een kampvuur of in de keuken. Want dáár gaat het om als je met een groep een paar dagen weg bent. En waar kun je dat beter doen dan in het gastvrije en wonderschone Twente? De tijd dat groepsaccommodaties bekend stonden om hun tochtige schuren en klapperende dakpannen is allang voorbij. In Twente word je als groep, team of familie op stand gehuisvest, of je nu met z’n vieren bent of met z’n driehonderden. Je kunt van alles huren. Een mooi landhuis bijvoorbeeld, een karakteristieke boerderij of lodge midden in de natuur. Wat dacht je van gezellig met z’n allen op een groepscamping of in huisjes op een vakantiepark met zwembad? Met een beetje mazzel logeer je dan bij die leuke collega onder een dak.