Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Restaurant / Bistro Kir Royal

Een gezellige avond uit met vrienden of familie, een zakelijke meeting... U kunt in ons restaurant en bistro genieten van een uitgebreide a la carte kaart met de heerlijkste gerechten. Ook kunnen wij u de lekkerste wijnen serveren vanuit onze centrale en opvallende wijnkasten.

In Kir Royal voelt u zich thuis; in een bijzondere eigentijdse omgeving en in een ongedwongen sfeer.

Ook aan de kinderen is gedacht Wij hebben speciaal voor de kinderen een aparte ruimte ingericht als speelruimte met onder andere een Playstation, de mogelijkheid om te internetten, tafelvoetbal, puzzels, kleurpotloden, et cetera. Tevens is iedere zondag een oppas aanwezig, zodat uw kinderen worden vermaakt en u ontspannen kunt genieten van al het lekkers wat Kir Royal te bieden heeft. De kinderen zullen zich niet vervelen, dat is zeker!

Speciale rook kamer Voor de mensen die voor, na of tijdens het dineren een sigaar of sigaretje willen roken zijn bij ons aan het juiste adres. Met deze ruimte doen we onze straatnaam eer aan. Bij ons aan de Prinsbernhardlaan hebben we namelijk een sfeervol ingerichte rookruimte met verschillende zitjes. Hier hebben we onze Hajenius humidor waar men een keuze kan maken uit een breed assortiment sigaren.

Tip je vrienden

twitter facebook