navigatie overslaan

Sauna Saré Thermen en beauty*****

Sauna Saré Thermen & Beauty is al 35 jaar een begrip in Twente. Het bedrijf is met de tijd meegegroeid en wordt nog steeds gedreven vanuit een grote passie voor sauna en dat voel je als gast!

Wellness volgens Sauna Saré

Het woord 'wellness' is een combinatie van de Engelse woorden 'well being' en 'fitness' en richt zich op het optimaliseren van lichamelijk en geestelijk welbevinden. Ontspanning is hierbij het kernwoord en dat is waar het bij Saré om draait.. rust, ruimte en relaxen te midden van de natuur.

SAUNA

In een goede saunacabine wordt je lichaam aan het werk gezet. Je hart gaat sneller kloppen, dit bevordert je bloedcirculatie en zorgt ervoor dat je beter transpireert waardoor afvalstoffen in je lichaam sneller zullen worden afgevoerd. Na een rondje sauna voel jij je dan ook compleet ontspannen zowel fysiek als mentaal. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat regelmatig bezoek de kans op dementie tot wel 66% doet verminderen. Sauna Saré doet er alles aan om de saunacabines dagelijks in optimale conditie te brengen zodat je het maximale effect zult ervaren.

BEHANDELINGEN

Wellness is meer dan alleen sauna. Om écht tot rust te komen kun je bij Sauna Saré de meest ontspannen massages en gezichtsbehandelingen boeken. Net zoals in de saunacabine bevorderen een lichaamsmassage en gezichtsmassage de bloedcirculatie en afvoer afvalstoffen. Tevens worden de stoffen serotonine en oxytocine aangemaakt, beide feel-good-hormonen die zorgen voor rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand. Alle masseurs en schoonheidsspecialistes zijn professioneel opgeleid en ervaren. Kwaliteit is de maatstaf en ze werken niet met stagiaires.

RUST

Saré is ruim opgezet, zij richten zich bewust niet op grote gasten aantallen en hanteren géén bodem entreeprijzen zodat zij rust en kwaliteit kunnen waarborgen. Zij hebben zowel een rustruimte met waterbedden als een restaurant dat huiselijk en warm is ingericht zodat je optimaal kunt relaxen. Het personeel zal je overal bedienen en in de uitgebreide kaart zul je zeker iets vinden dat u past. Boven alles richten zij zich op een goede service en persoonlijke aandacht zodat jij je nergens druk om hoeft te maken en lekker kunt ontspannen.

Reserveren

Let op dat je voor je sauna bezoek wel even een reservering maakt via de website. Mocht je nog behandelingen willen boeken, dan kun je dit aangeven in de reservering. Zij zullen dan contact opnemen over de mogelijkheden.

Sauna Saré hoopt dat jezelf komt ervaren hoe wellness volgens hen hoort te zijn!

Categorieën