Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Natuurvriendenhuis Den Broam

In het natuurrijke Twentse land ligt aan de Buurserbeek het gezellige natuurvriendenhuis Den Broam. Een gezellig huis voor een heerlijk verblijf!

Midden in het bos op het eigen natuurterrein ligt het huis met 32 bedden. Achter het huis stroomt de Buurserbeek. Het intieme huis heeft een grote en kleine zaal en een serre. Op het terras en de zitgelegenheid onder de bomen is het aangenaam vertoeven. Er is gelegenheid om te barbecuen. Kinderen gebruiken de speel-o-theek en het speeltuintje. Fietsen zijn te huur. Kampeerders maken gebruik van het sanitair in het huis.

Deze van oorsprong kleine kampeerhut werd gebouwd door mensen van de afd. Enschede van de Ned. Arbeiders Reis Vereniging in 1931. In 1934 is deze uitgebreid tot de grote 'Broam'. Door de jaren heen is het huis steeds aan de eisen van de tijd aangepast. Het ligt slechts 2 km van de Duitse grens, diep in de mooie Twentse natuur, aan de rand van de Buurserbeek op een eigen bosterrein. Het Buurserland, het Haaksbergerveen, het Witteveen en de Gelderse Achterhoek liggen dichtbij.

Capaciteit: Slaapkamers: 9 x 2 persoons, 2 x 3 persoons, 2 x 4 persoons, met warm en koud water. Sanitair op de gang.

Keuken: Er is een ruime zelfverzorgingskeuken.

Er zijn twee conversatiezalen, een bibliotheek en een speel-o-theek. Buiten naast de zonnige terrassen, is een barbecue-hut, en er zijn speeltoestellen, een tafeltennistafel en kinderen kunnen spelen bij de Buurserbeek. Winkels op 2 km afstand. Fietsen te huur bij het huis.

Kamperen: Beperkte mogelijkheid voor 5 trekkerstentjes voor enige nachten. Aanmelden bij secretariaat T 053-4778625 of E aanmeldsecretaris@denbroam.eu.

Contact

Adres
Alsteedseweg 73
7481RT Buurse
Telefoon
088-0990955
Online
denbroam.nivon.nl
E-mail
Facebook

Tip je vrienden

twitter facebook

boek Natuurvriendenhuis Den Broam

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar Natuurvriendenhuis Den Broam. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.