navigatie overslaan

De Bovenberg

Tussen Markelo en Rijssen in buurtschap Elsen en aan de voet van de Friezenberg en Apenberg ligt de gezellige familiecamping De Bovenberg. Dit gebied is voor de natuurliefhebber een eldorado van schoonheid en rust.

De Bovenberg bestaat uit een camping, groepsaccommodatie en een aantal trekkershutten en lodgetenten. Op de ruim opgezette camping kun je genieten van rust en schoonheid. Het nabijgelegen uitzichtpunt op de Friezenberg moet je gezien hebben!

De camping biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een natuurvijver waar in gezwommen mag worden.

Luxe lodgetenten
Kamperen met alle luxe van thuis? Dan zijn de luxe lodgetenten echt iets voor jou! Je verblijft in een tent, maar wel één die van alle gemakken is voorzien. Zo zit er onder andere airco en verwarming in, een vaatwasser, eigen sanitair, een fijne bank en goede bedden. In één tent kunnen vier personen verblijven.

De camping, vakantiewoningen en caravans zijn geopend van eind maart t/m medio oktober.

Voor groepen
De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor jong en oud. Ideaal voor scholen, familiereünies en sportkampen. De groepsaccommodatie is geclassificeerd en volledig ingericht voor 20 tot 60 personen. Je kunt de accommodatie huren op basis van zelfverzorging, indien gewenst kunnen de maaltijden ook verzorgd worden. Het hele jaar te boeken.

Kamperen bij camping de Bovenberg.

ordt jouw volgende vakantie een kampeervakantie in eigen land, en wil je graag kamperen midden in de natuur? gelegen aan de voet van de “Friezenberg” in een ook verder heuvelachtig gebied met een afwisselende natuur van bos, heide en akkers. Ook treft u in dit gebied eeuwenoude grafheuvels aan. Familiecamping de Bovenberg grenst aan het natuurgebied “De Borkeld” en is een prima CAMPING in Twente voor gezinnen met jonge kinderen. Ook 50-plussers vinden bij ons de rust en de ruimte. Er zijn comfortplaatsen van 100 m² en comfortplaatsen XXL van 150 m². Alle ruim opgezette plaatsen hebben zowel elektriciteit, waterleiding en riolering. Uniek op het terrein is een natuurbad ( zuiver kwelwater) met een zandstrand en een ligweide. Er zijn diverse veilige speeltoestellen voor de kinderen, zoals een airtrampoline. Op gezette tijden worden de kinderen vermaakt door een recreatieteam.

Groepsaccommodatie de Bovenerg

Groepsaccommodatie de Bovenberg is een ideale accommodatie voor scholen, sportverenigingen of familiegezelschappen. De accommodatie bestaat uit een royale huiskamer met een gezellige zithoek en een aangrenzende keuken die ingericht is voor zelfverzorging met complete keukeninventaris. Buiten heeft u alle ruimte met een gedeeltelijk overdekt terras, voorzien van stoelen, tafels en picknickbanken. Achter de accommodatie beschikt u over een zandbak van 312 m2 met speeltoestellen, een sportveld van 2000 m2 met mogelijkheden voor voetbal, beach-volleybal.

Categorieën