Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

B & B Het Wierdense Veld

Tussen Wierden en Hellendoorn kunt u genieten van het prachtige natuurgebied Het Wierdense Veld. De familie Elbert ontvangt u met een warm welkom: ALS U GENIET, GENIETEN WIJ OOK!!!

De vrijstaande bed en breakfast heeft 3 kamers waarvan er twee met eigen entree en terras, voorzien van comfortabele bedden, keukenblokje, eigen douche en toilet, tv, wifi, zeer verrassende details en een mooi uitzicht over de landerijen. Het heerlijk streekproducten ontbijt serveren wij bij de gasten op de kamer en in overleg. Er is plaats voor 1 tot 6 personen, de bovenkamer wordt alleen in combinatie met de benedenkamer verhuurd en is niet apart te boeken, wel in combinatie met de gehele bed en breakfast. De benedenkamers zijn gelijkvloers en dus ook toegankelijk voor mensen die beperkt zijn.

Bent u een paardenliefhebber? U kunt met uw paard deze mooie omgeving verkennen en overnachten, stalling en weidegang is mogelijk. In de omgeving worden er ruiternetwerken uitgezet.

In de zomer kunt u met onze oldtimer de omgeving verkennen, deze verhuren wij alleen in overleg en bij mooi weer, inclusief een heerlijke picknickmand en in combinatie met een overnachting.

De familie Elbert beheert ook een heerlijk Rustpunt! Wij willen de rustpunt bezoeker graag kennis laten maken met het fantastische uitzicht, de prachtige flora en fauna en natuurlijk de rust van het Wierdense veld.

Contact

Adres
Dalkruid 31
7443 LE Wierden/Nijverdal
Telefoon
630867345
Online
www.hetwierdenseveld.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook

boek B & B Het Wierdense Veld

 

Als u op reserveren klikt wordt uw verzoek doorgestuurd naar B & B Het Wierdense Veld. Uw reservering is pas definitief na bevestiging door de accomodatie.