Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bungalowpark in Twente

Er zit een risico aan het huren van een bungalow in Twente. De kans is namelijk aanwezig dat je na het weekendje weg niet meer naar huis wilt. Dus weet wat je doet als je met je geliefde, gezin of vriendengroep een paar dagen op een Twents bungalowpark bivakkeert. Voordat je het weet ben je verslingerd aan je tweede huis. Want die vakantiebungalows in Twente zijn niet kinderachtig. Ze zijn compleet ingericht: gezellige woonkamer, complete keuken, meerdere slaapkamers, lekkere bedden, fijne badkamer en nog een zonnig terras ook. Verkocht! Helaas voor jou zijn ze niet te koop, maar je mag zo vaak komen als je wilt.

Verhalen uit Twente

 1. Overnachten

  Boek een bijzondere B&B. Dichterbij een Tukker kom je niet

 2. Kids

  Activiteiten voor kinderen om de zomervakantie tot één groot succes te maken

  geschreven door Nicoline
 3. Food

  De 7 mooiste Twentse Picknickplekken. Ongestoord ontspannen in de natuur

  geschreven door Nicoline
 4. Kids

  De beste kindercamping van Nederland: hier moet je heen voor een vakantie met kids

  geschreven door Dorien
 5. Kids

  Ipads uit. De 6 vetste kids uitjes in de natuur volgens Yvette van vettt.nl

  geschreven door Yvette
 6. Natuur

  Prachtige plekken waar de zon het langst schijnt: de recreatieparken.

  geschreven door Bertine
 7. Typisch Twents

  Paastradities uitgestorven? Echt niet! 4 Twentse tradities die je nog niet kende

 8. Kunst & Cultuur

  HofHoppen: MirreOpReis hopt door het kasteelrijke Hof van Twente

  geschreven door Mirre
Bungalowpark Twente

Je tweede huis

Het hele jaar door is Twente een heerlijke vakantieregio. De parken liggen midden in het natuurschoon van Twente waar je eindeloos kunt fietsen, wandelen en spelen. Thrillseekers gaan snel door naar Avonturenpark Hellendoorn of attractiepark Slagharen. En culturele citytrippers pakken Enschede, Almelo of Ootmarsum mee. Geen zin om elke dag op pad te gaan? Groot gelijk. Je bent op vakantie toch? Je woont een paar dagen in je Twentse bungalow met een zwembad, wellness en sport- en spelgelegenheid op kruipafstand. Wat wil een mens nog meer? Geniet er dan ook van en doe alsof je thuis bent. Ideaal als je kinderen nog baby’s of peuters zijn. Iets oudere kinderen vermaken zich bij het animatieteam op het vakantiepark, dus je hebt je handen vrij om te doen waar jij zin in hebt. Bankhangen met een boek of Netflixen kan natuurlijk ook. Over zorgeloos vakantievieren gesproken! Ook handig: ze spreken in Twente gewoon Nederlands en je kunt betalen met de euro. Heb je je koffer al gepakt?