Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Bungalowpark Twente

Er zit een risico aan het huren van een bungalow in Twente. De kans is namelijk aanwezig dat je na het weekendje weg niet meer naar huis wilt. Dus weet wat je doet als je met je geliefde, gezin of vriendengroep een paar dagen op een Twents bungalowpark bivakkeert. Voordat je het weet ben je verslingerd aan je tweede huis. Want die vakantiebungalows in Twente zijn niet kinderachtig. Ze zijn compleet ingericht: gezellige woonkamer, complete keuken, meerdere slaapkamers, lekkere bedden, fijne badkamer en nog een zonnig terras ook. Verkocht! Helaas voor jou zijn ze niet te koop, maar je mag zo vaak komen als je wilt.

Verhalen uit Twente

 1. Kunst & Cultuur

  HofHoppen: MirreOpReis hopt door het kasteelrijke Hof van Twente

  geschreven door Mirre
 2. Typisch Twents

  Twente is trouwlocatie en huwelijksreisbestemming in één.

  geschreven door Sybylle
 3. Natuur

  Varen door de Twentse natuur: laat de drukte en de mensenmassa’s achter je.

  geschreven door Nicoline
 4. Overnachten

  Heb je zorg nodig tijdens de vakantie? Zorgeloos erop uit is voor iedereen.

 5. Kids

  4 leuke, actieve buitentips met kids van blogger Sabine en gezin.

  geschreven door Sabine
 6. Overnachten

  Parkhotel De Wiemsel. Bij deze tweede liefde wil je blijven wonen

  geschreven door Sybylle
 7. Food

  Binnenkijken bij de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal in Hengelo

  geschreven door Feya
 8. Kids

  Activiteiten voor kinderen om de zomervakantie tot één groot succes te maken

  geschreven door Nicoline
Bungalowpark Twente

Je tweede huis

Het hele jaar door is Twente een heerlijke vakantieregio. De parken liggen midden in het natuurschoon van Twente waar je eindeloos kunt fietsen, wandelen en spelen. Thrillseekers gaan snel door naar Avonturenpark Hellendoorn of attractiepark Slagharen. En culturele citytrippers pakken Enschede, Almelo of Ootmarsum mee. Geen zin om elke dag op pad te gaan? Groot gelijk. Je bent op vakantie toch? Je woont een paar dagen in je Twentse bungalow met een zwembad, wellness en sport- en spelgelegenheid op kruipafstand. Wat wil een mens nog meer? Geniet er dan ook van en doe alsof je thuis bent. Ideaal als je kinderen nog baby’s of peuters zijn. Iets oudere kinderen vermaken zich bij het animatieteam op het vakantiepark, dus je hebt je handen vrij om te doen waar jij zin in hebt. Bankhangen met een boek of Netflixen kan natuurlijk ook. Over zorgeloos vakantievieren gesproken! Ook handig: ze spreken in Twente gewoon Nederlands en je kunt betalen met de euro. Heb je je koffer al gepakt?