navigatie overslaan

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

Avonturenpark Hellendoorn biedt 30 topattracties voor de hele familie, met dit seizoen een aantal primeurs! Voor de nodige waterpret combineren bezoekers in de zomer hun bezoek met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Traditiegetrouw wordt het seizoen in oktober afgesloten met het griezelige Heksendoorn en voor de echte durfals met Screams. Laat je verrassen door de attracties, shows en evenementen in Avonturenpark Hellendoorn!

Zinderende Zomeravonden
Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn vier Zinderende Zomeravonden! Op 22 en 29 juli, 5 en 12 augustus kun je ook 's avonds genieten van het park. De attracties zijn open tot 22.00 uur!

Aquaventura Slidepark
Van juni tot en met september beleef je waterpret in Aquaventura Slidepark! Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeeltuintje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in dit waterpark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50.

Heksendoorn
Hou je van griezelen? Dan kun je in Avonturenpark Hellendoorn de hele maand oktober je lol op tijdens Heksendoorn! Betreed spookhuizen en bekijk de griezelshow, terwijl heksen en andere griezels je op de hielen zitten. Tijdens dit populaire Halloween-evenement voor families bepalen kinderen zelf hoe spannend het wordt door met een toverstafje de griezels op afstand te houden.

Heksendoornavonden
In oktober vinden de Heksendoornavonden plaats. Kijk op onze website voor de actuele data. Vanaf 17.00 uur komen er vriendelijke griezels op het park om de avond net iets spannender, griezeliger en hekserig te maken. Deze dagen zijn van 10.00 uur tot 22.00 uur te bezoeken.

Openingstijden
Avonturenpark Hellendoorn hanteert flexibele openingstijden. De eindtijden kunnen variëren o.b.v. aantal bezoekers en weersomstandigheden. Voor een totaal overzicht van de openingstijden kunt hier terecht.