Bed and Breakfast Almelo

Een romantisch weekendje weg, even er tussenuit, een familiereünie of zakelijke ontmoeting. Er zijn redenen genoeg waarom je zou willen overnachten in een leuke *Bed and Breakfast*. Almelo verwelkomt je graag in een van de vele BnB’s die deze stad te bieden heeft. En deze gastvrijheid vind je niet alleen in het centrum van de stad, ook op het platteland in bijvoorbeeld een boerderij bed and breakfast word je welkom geheten.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Do it yourself: 6 plekken in Twente waar jij de handen uit de mouwen steekt

 2. Slaaptijd!

  Hoe Scandinavisch wil je het hebben in Twente? Thuiskomen doe je hier.

  geschreven door Bertine
 3. Slaaptijd!

  Weekendje weg met Kerst. Ook jij verdient rust in de drukke decembermaand.

 4. Typisch Twents

  Cultuurtijd! Twente barst uit z'n voegen van de culturele plekjes.

 5. Doe-tips

  Twente Ballooning Oldenzaal, een kleurrijk ballonnenspektakel.

  geschreven door Maryke
 6. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de textielhistorie van Haaksbergen.

 7. Doe-tips

  Pinksteren in Twente. Bekijk de 6 Twentse tips voor een fijn pinksterweekend.

 8. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

Overnachten in een B&B in Almelo

Zowel diegenen die graag rust zoeken als de actieve vakantieganger zal zich hier op en top vermaken. Het landelijke Almelo in de regio Twente heeft namelijk tal van prachtige wandel- en fietsroutes die je door het typische coulisselandschap leiden. Hier geniet je van pure rust en kun je echt onthaasten. Maar er valt ook veel te zien en te beleven in de stad zelf, zoals bijzondere musea en galerijen, handwerkhuisjes waar je de historie van Almelo leert kennen, en natuurlijk heerlijke restaurants en gezellige terrassen. De B&B is dus een uitstekend startpunt om Almelo te ontdekken.

De leukste B&B’s in Almelo

Zoek je een Bed & Breakfast in de omgeving van Almelo dan heb je keuze uit tal van verschillende soorten pensions. Een gezellige guesthouse in het centrum van de stad bijvoorbeeld. Of liever een luxe bed and breakfast met eigen jacuzzi en slapen op comfortabele boxspringbedden. Het is ook heerlijk toeven in een bed and breakfast op een landgoed waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogeltjes.

Het voelt als thuiskomen in de sfeervolle B&B. En naast dat logies en ontbijt worden verzorgd ben je volledig vrij om je dag of dagen in te vullen hoe jij dat graag wilt. Na het uitgebreide ontbijt geven de gastheer en gastvrouw je graag tips over wat je in de omgeving kunt ontdekken.