✓ Bed and breakfast Almelo (B&B) boeken?

Een romantisch weekendje weg, even er tussenuit, een familiereünie of zakelijke ontmoeting. Er zijn redenen genoeg waarom je zou willen overnachten in een leuke *Bed and Breakfast*. Almelo verwelkomt je graag in een van de vele BnB’s die deze stad te bieden heeft. En deze gastvrijheid vind je niet alleen in het centrum van de stad, ook op het platteland in bijvoorbeeld een boerderij bed and breakfast word je welkom geheten.

Verhalen uit Twente

 1. Typisch Twents

  7 landgoederen in Twente die het textielverleden vertellen

  geschreven door Nicoline
 2. Slaaptijd!

  Buiten wakker worden... Nou ja, bijna buiten! Thuiskomen in Twente.

 3. Doe-tips

  Moeder-dochter uitjes in Twente; een paar leuke ideeën

  geschreven door Maryke
 4. Doe-tips

  5 Twentse tips voor coronaproof uitjes of vakantie op 1,5 m.

 5. Binnenkijken bij

  Neem een kijkje bij Erve Broam: de boerderij van familie Scholten Linde

  geschreven door Bertine
 6. 24 uur op pad met

  De laatste week in Twente voor cowfluencer Liesje22. Wat vonden jullie ervan?

  geschreven door Liesje22
 7. Route-tips

  Lange fietsroute: de Liberation Route. Stilstaan bij helden en slachtoffers.

  geschreven door Bertine
 8. 24 uur op pad met

  Week 2 bracht cowfluencer Liesje22 op de mooiste zonnige plekken.

  geschreven door Liesje22

B&B in Twente

Zowel diegenen die graag rust zoeken als de actieve vakantieganger zal zich hier op en top vermaken. Het landelijke Almelo in de regio Twente heeft namelijk tal van prachtige wandel- en fietsroutes die je door het typische coulisselandschap leiden. Hier geniet je van pure rust en kun je echt onthaasten. Maar er valt ook veel te zien en te beleven in de stad zelf, zoals bijzondere musea en galerijen, handwerkhuisjes waar je de historie van Almelo leert kennen, en natuurlijk heerlijke restaurants en gezellige terrassen. De B&B is dus een uitstekend startpunt om Almelo te ontdekken.

De leukste B&B’s in Almelo

Zoek je een Bed & Breakfast in de omgeving van Almelo dan heb je keuze uit tal van verschillende soorten pensions. Een gezellige guesthouse in het centrum van de stad bijvoorbeeld. Of liever een luxe bed and breakfast met eigen jacuzzi en slapen op comfortabele boxspringbedden. Het is ook heerlijk toeven in een bed and breakfast op een landgoed waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogeltjes.

Het voelt als thuiskomen in de sfeervolle B&B. En naast dat logies en ontbijt worden verzorgd ben je volledig vrij om je dag of dagen in te vullen hoe jij dat graag wilt. Na het uitgebreide ontbijt geven de gastheer en gastvrouw je graag tips over wat je in de omgeving kunt ontdekken.