✓ Bed and breakfast Almelo (B&B) boeken?

Een romantisch weekendje weg, even er tussenuit, een familiereünie of zakelijke ontmoeting. Er zijn redenen genoeg waarom je zou willen overnachten in een leuke *Bed and Breakfast*. Almelo verwelkomt je graag in een van de vele BnB’s die deze stad te bieden heeft. En deze gastvrijheid vind je niet alleen in het centrum van de stad, ook op het platteland in bijvoorbeeld een boerderij bed and breakfast word je welkom geheten.

Verhalen uit Twente

 1. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

 2. Slaaptijd!

  In luxe slapen tussen Koude Oorlog bunkers; Campground Twente

 3. Typisch Twents

  100 jaar textiel Twente: Borne, verbonden door de rode draad.

 4. Buiten de gebaande paden op de Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal

 5. Doe-tips

  12 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 6. Binnenkijken bij

  Binnenkijken bij 't Kruisselt; daar waar de tijd best even uit mag.

  geschreven door Bertine
 7. Route-tips

  Lange Koninklijke fietsroute: De Oranjeroute!

  geschreven door Bertine
 8. Doe-tips

  Valentijn in Twente: verras jouw Valentijn met deze originele tips.

B&B in Twente

Zowel diegenen die graag rust zoeken als de actieve vakantieganger zal zich hier op en top vermaken. Het landelijke Almelo in de regio Twente heeft namelijk tal van prachtige wandel- en fietsroutes die je door het typische coulisselandschap leiden. Hier geniet je van pure rust en kun je echt onthaasten. Maar er valt ook veel te zien en te beleven in de stad zelf, zoals bijzondere musea en galerijen, handwerkhuisjes waar je de historie van Almelo leert kennen, en natuurlijk heerlijke restaurants en gezellige terrassen. De B&B is dus een uitstekend startpunt om Almelo te ontdekken.

De leukste B&B’s in Almelo

Zoek je een Bed & Breakfast in de omgeving van Almelo dan heb je keuze uit tal van verschillende soorten pensions. Een gezellige guesthouse in het centrum van de stad bijvoorbeeld. Of liever een luxe bed and breakfast met eigen jacuzzi en slapen op comfortabele boxspringbedden. Het is ook heerlijk toeven in een bed and breakfast op een landgoed waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogeltjes.

Het voelt als thuiskomen in de sfeervolle B&B. En naast dat logies en ontbijt worden verzorgd ben je volledig vrij om je dag of dagen in te vullen hoe jij dat graag wilt. Na het uitgebreide ontbijt geven de gastheer en gastvrouw je graag tips over wat je in de omgeving kunt ontdekken.