Bed and Breakfast Almelo

Een romantisch weekendje weg, even er tussenuit, een familiereünie of zakelijke ontmoeting. Er zijn redenen genoeg waarom je zou willen overnachten in een leuke *Bed and Breakfast*. Almelo verwelkomt je graag in een van de vele BnB’s die deze stad te bieden heeft. En deze gastvrijheid vind je niet alleen in het centrum van de stad, ook op het platteland in bijvoorbeeld een boerderij bed and breakfast word je welkom geheten.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  10 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

 2. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

 3. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 4. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  geschreven door Mathias
 5. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  geschreven door Mathias
 6. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 7. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

 8. Slaaptijd!

  Gijs over zijn vakantie in Twente: één groot pretpark voor kinderen!

  geschreven door Gijs Hardeman

Overnachten in een B&B in Almelo

Zowel diegenen die graag rust zoeken als de actieve vakantieganger zal zich hier op en top vermaken. Het landelijke Almelo in de regio Twente heeft namelijk tal van prachtige wandel- en fietsroutes die je door het typische coulisselandschap leiden. Hier geniet je van pure rust en kun je echt onthaasten. Maar er valt ook veel te zien en te beleven in de stad zelf, zoals bijzondere musea en galerijen, handwerkhuisjes waar je de historie van Almelo leert kennen, en natuurlijk heerlijke restaurants en gezellige terrassen. De B&B is dus een uitstekend startpunt om Almelo te ontdekken.

De leukste B&B’s in Almelo

Zoek je een Bed & Breakfast in de omgeving van Almelo dan heb je keuze uit tal van verschillende soorten pensions. Een gezellige guesthouse in het centrum van de stad bijvoorbeeld. Of liever een luxe bed and breakfast met eigen jacuzzi en slapen op comfortabele boxspringbedden. Het is ook heerlijk toeven in een bed and breakfast op een landgoed waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogeltjes.

Het voelt als thuiskomen in de sfeervolle B&B. En naast dat logies en ontbijt worden verzorgd ben je volledig vrij om je dag of dagen in te vullen hoe jij dat graag wilt. Na het uitgebreide ontbijt geven de gastheer en gastvrouw je graag tips over wat je in de omgeving kunt ontdekken.