Campings met privé sanitair

Op zoek naar een camping met privé sanitair in Twente?

Kamperen is ontzettend leuk en ook vooral heel gezellig, maar als je er niet van houdt om over de camping naar het sanitair te lopen dan is er goed nieuws. Vele campings bieden een kampeerplek met privé-sanitair aan. Deze zogenaamde comfort kampeerplaatsen hebben een eigen sanitair unit met douche, toilet en wastafel – ideaal voor gezinnen met kinderen, ouderen of diegenen die net van dat beetje luxe houden. Je verblijft in je eigen tent of caravan, maar bent slechts meters verwijderd van schoon sanitair.

Wil je graag verblijven op een kleine camping, of liever wat groter met meer faciliteiten? Voor elk soort vakantieganger is er in Twente een gepaste camping. Privé sanitair op de kampeerplaats wordt op vele soorten campings aangeboden, je hebt dus keuze genoeg. Gaat de hond mee op vakantie? Ook die is welkom op veel campings! Samen kunnen jullie de schitterende en natuurrijke omgeving verkennen.

Luxe kamperen met privé-sanitair

Wil je graag vakantie vieren in Nederland, en omgeven zijn door de prachtige natuur, kijk dan eens bij campings in de groene regio Twente in de provincie Overijssel. Zoek je net dat beetje extra luxe en comfort dat kan je kiezen voor een camping waar ze kampeerplekken bieden met eigen sanitair. Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef je niet over de camping naar het toiletgebouw te lopen.

Mag het nog iets luxueuzer? Boek dan bijvoorbeeld een luxe lodgetent met aparte slaapkamers, badkamer met douche en toilet, en een volledig uitgeruste keuken. De badkamer bevindt zich in de tent zelf waarmee het gemak nog eens extra groot is. Het echte camping-gevoel mis je niet, je wordt wakker met het geluid van zingende vogels en met één stap buiten sta je namelijk nog steeds met je voeten in het gras. Dat is luxe kamperen!