navigatie overslaan

Landgoed Kattenbergsehoeve

Het mooiste uitzicht over Markelo heb je vanaf Landgoed Kattenbergsehoeve. De oppervlakte van het landgoed is 12 ha en heeft ruime, schaduwrijke plaatsen in het bos en zonnige open kampeerplaatsen op het gras.

Luxe chalets
Splinternieuwe chalets op het mooiste plekje van Markelo, wie wil daar niet op vakantie? De chalets zijn er in alle soorten en maten, voorzien van veel luxe en privacy.

Kamperen
Deze prachtig gelegen camping biedt een scala aan mogelijkheden waar rustzoekers, gezinnen met kinderen en de sportieve gast zich geheel op hun plek zullen voelen. Neem een duik in het vernieuwde zwembad, laat kinderen spelen in de speeltuin, geniet van een hapje en een drankje op het terras van de Hoeve

De camping is verdeeld heeft bosplaatsen en ruime plaatsen op open grasvelden. De staanplaatsen zijn ca. 100 tot 150 m2 groot. Je kunt zelf bepalen of je een plek wenst met beschutting, half in de zon of juist een zonnige plek.

Landgoed Kattenbergsehoeve biedt jaar- en seizoenplaatsen aan, maar ook toeristische plaatsen voor uw tent, camper, tour- of stacaravan.

Nieuw dit jaar zijn de luxe ingerichte Grand Lodgetenten II en GlamLodge tenten van Rent-a-Tent, geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Zo kun je kamperen in een luxe tent met eigen badkamer en toilet! Iets minder luxe kan ook, dan is de Bungalowtent Blue zeer geschikt.

Categorieën