navigatie overslaan

Doe-tips

Romantisch cadeau voor je partner: samen een weekendje Twente

  • Leestijd 3
  • Gelezen 5332 keer

Ben jij op zoek naar een romantisch cadeau voor hem of een romantisch cadeau voor haar? Zoek niet verder en kom naar Twente. Vast niet waar jij aan zat te denken, maar Twente is dé regio waar jullie je kunnen onderdompelen in romantiek, geloof ons.

In Twente weten we namelijk wat genieten is. Niet voor niets wordt onze streek wel de culinaire schatkamer van Nederland genoemd. Samen een weekendje naar Twente houdt dus in, lekker en puur eten in een van de vele sfeervolle restaurants. Maar dat is niet alles, Twente biedt meer. Logeer in een romantisch hotel en kies een kamer met jacuzzi en Kingsize bed. Willen jullie je luxe suite verlaten? Ontdek dan onze mooie natuurgebieden, zoals het Springendal, Dal van Mosbeek of het Buursezand. Shoppen? Dat kan natuurlijk ook. Blijf lezen, Twente zal je nog verrassen.

Romantisch genieten in Twente

Naast lekker eten, slapen, wandelen en fietsen in de natuur heeft Twente nog veel meer te bieden. Toeristen komen niet naar Enschede. Ze komen ook niet naar Vasse of Diepenheim. Toeristen komen naar Twente. Vandaag een dagje shoppen in Ootmarsum, vanavond een hapje eten in de Lutte en morgen naar het museum in Delden. In gastvrij Twente zijn er geen grenzen. Wij laten je dan ook vol trots zien dat Twente altijd iets te bieden heeft dat bij jullie past, zo wordt een romantisch weekendje Twente hét ultieme cadeau voor jullie.

Sallandse Heuvelrug
Sallandse Heuvelrug

In deze blog delen we de 5 van de meest romantische uitjes in Twente voor koppels. Zoals een dagje wellness bij Saré Thermen & Beauty in Oldenzaal of een middag op pad met een nostalgische oldtimer van Nostalgisch rijden. Zit hier niets voor jullie tussen? Wat dacht je van een museumbezoek? Verruim je blik bij Museum No Hero in Delden en bekijk de tentoonstelling Yves & Catherine, une histoire d'amour. Als dat geen romantisch cadeau voor haar is?

Actief genieten in Twente

Geen zin in dat romantische gedoe? Geeft niets! Wij nuchtere Twentenaren begrijpen dat wel en hebben nog veel meer in petto. Zijn jullie in het bezit van een EGA-handicap? Dan ben je van harte welkom als gastspeler op de Twentsche Golfclub. Niet in het bezit, volg dan een kenningsmakingsclinic en ontdek of golven iets voor jullie is.

Samen mountainbiken
Samen mountainbiken

Op zoek naar iets heel anders? Ga dan samen klimmen in het grootste klimbos van Nederland. AvaTarZ in Deurningen heeft meer dan 110, in moeilijkheid variërende, uitdagingen. Daar zijn jullie wel even zoet mee.

Romantisch relaxen in Twente

Hebben jullie geen zin om je, tijdens jullie romantische weekendje Twente, te laten opjagen door allerlei geplande activiteiten? Snappen wij, want in Twente laten we ons niet opjagen. En doen we dingen lekker op ons eigen tempo. Want wij weten dat tijd ons kostbaarste bezit is. Tijd zat, in Twente. Ons advies. Laat het lekker los en geniet van wat er komt. Slaap uit, ontbijt in je Kingsize bed, duik die jacuzzi in en als je zin hebt wandel je een stukje. Geen zin? Dan mooi niet! Wel zin, dan geeft onze website je tal van mogelijkheden om Twente te ontdekken in jullie eigen tempo. Misschien eindigt jullie romantische weekendje wel bij de Twentse Bierbrouwerij. Waar jullie ontspannen genieten van ambachtelijke, natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

Twentse Bierbrouwerij
Twentse Bierbrouwerij

Wat vind je van dit artikel?