Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Museum No Hero

Een nieuw kunstmuseum in Delden: Museum No Hero. Het museum heeft een vaste collectie en wisselende tentoonstellingen op het gebied van internationale kunst.

Vijf eeuwen en vijf continenten komen bij elkaar in Museum No Hero, dat is gevestigd in een prachtig historisch pand uit 1726.

Negen tentoonstellingszalen - gevuld met een prachtige selectie schilderijen, beelden, meubels en een enkele klok - tonen je een beknopt overzicht van vijf eeuwen internationale kunstgeschiedenis, verdeeld over vijf continenten.

Met kinderen
Het Museum is ook leuk voor de jongste bezoekers! Ga mee op ontdekkingstocht met de audiotour. Deze tour is gemaakt voor en door kinderen.

Museumtuin
Tijdens een bezoek aan het museum kun je ook door de tuin wandelen. De Franse museumtuin is ingericht met sculpturen van o.a. Wessel Couzijn en Sui Jianguo.

Museumrestaurant
Proef de heerlijke lunchgerechten uit de professionele keuken! In de zomermaanden is het helemaal genieten vanaf het terras met uitzicht op de tuin.

Zakelijke verhuur | Groepsbezoek
Een exclusief diner of feest, een trouwceremonie, een netwerkborrel of een priv├ęconcert? Museum No Hero biedt de mogelijkheid om (een deel van) het museum of de tuin te huren. Museumbezoek vanaf 10 personen kan ook op aanvraag. Neem hiervoor contact op met Event Manager Elisabeth ter Brugge om de mogelijkheden te bespreken: of 06-15675913.

Of bekijk de website museumnohero.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 11:00 - 17:00
donderdag 11:00 - 17:00
vrijdag 11:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00

Museum No Hero is, vanwege de corona maatregelen, gesloten t/m minimaal 31 maart 2020.


contactinformatie

voorzieningen

  • Archeologie & historie
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door HofMarketing.

Tip je vrienden

facebook twitter