navigatie overslaan

Parkhotel de Wiemsel & Restaurant de Wanne

* * * *

Omgeven door de weilanden en bossen van Twente, aan de rand van het kunstenaarsstadje Ootmarsum ligt een plek waar u kunt ontspannen, nieuwe energie opdoen en met volle teugen kunt genieten; Parkhotel de Wiemsel.

Ontspan in de Spa & Wellness, in het binnen- & buitenzwembad en laat u door ons verwennen met culinaire hoogstandjes in ons gastronomisch restaurant "De Wanne". Een ander lust voor het oog is het eigen "Kunstgalerie Parkhotel de Wiemsel" met een gevarieerde collectie hedendaagse kunst uit de hele wereld.

Meer informatie of reserveren? Bezoek de website: www.parkhotel-dewiemsel.nl of bel 0541 79 10 10

Gewoon ontspannen, u thuis voelen en genieten!

Verwen arrangement Lichaam en geest verwennen, Spa & Wellness de Wiemsel is een wereld op zich. Met het weidse uitzicht op zowel het schitterende park als de landelijke omgeving vindt u hier rust en ontspanning. Op het eigen terras van de Spa & Wellness lekker zonnen en zwemmen in ons buitenzwembad met het prachtige uitzicht is een belevenis op zich. Kortom, echt genieten! Hoe ziet uw verwenarrangement er uit? -Wij ontvangen u met koffie of thee -U heeft keuze uit een uitgebreide gezichtsbehandeling of lichaamsmassage van 40 min. -Een badjas is inbegrepen en u kunt gebruik maken van ons binnen- en buitenzwembad, sauna, zonnebank en stoomcabine -Wij serveren een heerlijke salade (vlees of vis) inclusief een verfrissend sapje U bent uiteraard vrij om uw programma naar keuze in te delen. De prijs voor dit verwenarrangement bedraagt € 69,= p/p Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Spa & Wellness de Wiemsel Tel: 0541-0541-791019 Lichaam en geest verwennen "Spa & Wellness de Wiemsel" is een wereld op zich, waar wellness op holistische wijze wordt benaderd. Of het nu gaat om ontspannende aroma-olie-massages, verzorgende gezichtsbehandelingen of een nieuwe hairstyling: we willen, dat u zich bij ons goed voelt, ontspant en nieuwe energie opdoet.

Vergaderen en feesten in een unieke ambiance.

Of het nu gaat om een klein persoonlijk familiefeest, een romantische bruiloft of een indrukwekkend bedrijfsevenement voor klanten en medewerkers: "Parkhotel de Wiemsel" is de ideale plek voor sfeervolle, onvergetelijke feesten of afwisselende en creatieve zakelijke bijeenkomsten buiten de dagelijkse routine om.

De conferentie- en banketzalen met eigen lobbygedeelte en stijlvolle ambiance bieden uitzicht op het park, de tuin of het mooi vormgegeven dakterras en zijn voorzien van de modernste conferentie-apparatuur. Of het nu gaat om conferenties, vergaderingen of familiefeesten: u wordt door een professioneel en charmant banketteam geadviseerd en verzorgd.

"Parkhotel de Wiemsel" ligt in het oosten van Nederland in het mooiste deel van de provincie Twente, aan de rand van het stadje Ootmarsum, ca. 25 km van Enschede en vlakbij de Duitse grens.

Categorieën