B&B Markelo

Overnacht in een schitterende B&B in Markelo met een luxe en toch landelijke sfeer. De regio Twente in de provincie Overijssel is de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en actievelingen. Het Hof van Twente, waar Markelo onderdeel van uitmaakt, is een natuurrijke omgeving waar menigeen zal genieten van de schoonheid van de bossen, glooiende heiden en uitgestrekte velden, de mooiste boerderijen en landgoederen, en gezellige dorpen en steden.

Verhalen uit Twente

 1. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip door kasteelrijk Hof van Twente.

 2. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee met de Kerkepaden-Tichelroutes door Markelo

  geschreven door Mathias
 3. Route-tips

  Handige en leuke tips tijdens het lopen van Kerkepaden-Tichelroutes.

  geschreven door Mathias
 4. Doe-tips

  Een kleurrijk geheel in Twente tijdens de Elephant Parade

 5. Dwars door Twente

  Yuna en Fieke op roadtrip over de Regge in Wierden en Enter.

 6. Doe-tips

  Relaxtijd: Neem wat tijd voor jezelf en geniet van al het moois van Twente!

 7. Slaaptijd!

  Gijs over zijn vakantie in Twente: één groot pretpark voor kinderen!

  geschreven door Gijs Hardeman
 8. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

B&B in Markelo?

B&B in de buurt van Markelo

Een verblijf in een Bed en Breakfast staat garant aan een onbezorgde vakantie of weekendje weg met persoonlijke aandacht, een heerlijke nachtrust, en natuurlijk een uitgebreid ontbijt. De keuze aan BnB’s in de buurt van Markelo is zeer uitgebreid; van kamers in authentieke boerenstallen en slapen in een omgebouwde hooischuur, tot een herberg of luxe appartement met eigen sanitair in een monumentaal huis. In de veelal landelijk gelegen guesthouses hoor je bijna geen enkel ander geluid dan dat van de vogels waardoor je echt helemaal tot rust komt.

De omgeving van Markelo

Wanneer je in de omgeving van Markelo in een pension verblijft is een uitstapje in de natuur een echte belevenis. Neem je fiets mee, of leen deze van de gastheer of –vrouw, en maak een schitterende tocht langs de vele bewegwijzerde fietsroutes. Maak onderweg een stop voor een kop koffie of thee in een van de vele cafés of restaurants, of neem je eigen picknickmand mee. Met de auto kun je ook makkelijk de omgeving verkennen, en zelfs de vele prachtige kastelen in het Hof van Twente bezoeken.

Gastvrij Markelo

Twente staat bekend om haar gastvrijheid, zo ook natuurlijk in Markelo. BnB’s zijn daarbij ook kleinschalig, comfortabel en stijlvol ingericht en geven je de vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Bezoek het centrum van Markelo met haar monumenten en havezaten, maak een wandeling door deze historische stad en geniet van een hapje en drankje in een van de vele restaurants of terrassen.