navigatie overslaan

Camping - Vakantiehuisjes Kuiperberg Ootmarsum

Camping en vakantiehuisjes op loopafstand van het centrum van Ootmarsum. Vakantie in de natuur en toch dicht bij het mooie stadje Ootmarsum in Twente. Bij de Kuiperberg beleeft u de Twentse gastvrijheid van dichtbij.

Camping Camping De Kuiperberg ligt op het hoogste punt van Twente. Midden in het heuvellandschap geniet u volop van prachtige doorkijkjes en glooiende akkers. Twente en het gebied net over de grens met Duitsland wordt geprezen om de vele wandel- en fietsroutes. Of u nou komt voor een weekendje of een langer verblijf, u kunt uw hart ophalen aan de talrijke cultuurhistorische bezienswaardigheden en nostalgische plekjes die Twente rijk is. Op loopafstand van de camping ligt het nostalgische stadje Ootmarsum. Bekend van de vele authentieke straatjes, mooie historische gebouwen en de kunstgalerieën. Kortom, genoeg te zien en te beleven.

Camperplaatsen Vlak bij het oude stadscentrum van Ootmarsum vindt u de Camperplaatsen van Ootmarsum. Deze plaatsen liggen prachtig in het glooiende landschap van Twente. Naar het centrum Ootmarsum is een wandeling van nog geen 10 minuten. Alle camperplaatsen hebben 16 ampère elektra. Sommige plaatsen zijn verhard, andere gewoon op het gras. Campers en kampeerauto's mogen zelf een plaats uitzoeken.

Vakantiehuisjes Verken de prachtige omgeving van Ootmarsum vanuit een van de 7 sfeervolle vakantiehuisjes. Ieder vakantiehuisje heeft zijn eigen thema. Geniet van het prachtige uitzicht over de weilanden in de met een oosters tintje ingerichte bungalow Ceylon of in vrolijk en licht ingericht Andalusië. Kom volledig tot rust in kunstzinnig Montmartre, of in een van de ruimere en comfortabele chalets, Clausheide, met zijn lenteachtige sfeer of in de gemoedelijke en natuurlijke ambiance van De Libelle.

Party Lounge De trend in Twente. De gezellige huiskamersfeer van onze Party Lounge nodigt uit voor een feestje! Een bijzondere verjaardag, buurtfeest, reünie, bruiloft, bedrijfsfeest of vergadering.

Wij verzorgen de hapjes en drankjes, een gezellig barbecue of u kunt genieten van onze specialiteit: het Italiaans delicatessenbuffet. Draai uw eigen genre muziek en speel oude foto's en filmpjes of uw bedrijfspresentatie af op het grote scherm. Een avond of middag om nooit meer te vergeten.

Voor kleine en grote groepen kunnen wij in combinatie met Nostalgisch Rijden een volledig dag-, middag- of avondprogramma voor u verzorgen. Het programma stellen we in overleg met u samen. Van klootschieten tot boottochten, we brengen uw gasten overal naar toe met de gezellige Parijse stadsbussen.

www.kuiperberg.nl

Camperplaatsen Kuiperberg Ootmarsum


Camperplaats Ootmarsum

Campers en kampeerauto's hebben ruim baan bij Camping Kuiperberg Ootmarsum. De camperplaats ligt op wandelafstand van het historische plaatsje Ootmarsum, nog geen 10 minuten lopen van uw camperplaats.

linktekst...

Categorieën