navigatie overslaan

Erve Protzmann

Erve Protzmann bestaat uit zes schitterende vakantiehuizen op het kleinschalige vakantiepark in Holten. Vakantiepark Erve Protzmann grenst aan de Holterberg waardoor je gegarandeerd geniet van de prachtige omgeving.

Op deze toplocatie kan je heerlijk genieten van de rust en het natuurschoon. Gezien de gunstige ligging van deze vakantiehuizen zijn er tal van activiteiten mogelijk, zoals wandelen en fietsen over de diverse uitgezette wandel- en fietsroutes. Ontdek vanaf Erve Protzmann wat Salland, Twente en de Achterhoek te bieden hebben.

De prachtig gelegen vakantiehuizen, die veel ruimte en privacy bieden, zijn door de familie Protzmann zelf gebouwd in traditionele "Twents Saksische Stijl" en deze worden dan ook in eigen beheer verhuurd.

Door de diversiteit is het, het hele jaar door, genieten van de natuurlijke bosrijke omgeving met uitgestrekte heidevelden.

De woningen

Erve Protzmann beschikt over zes authentieke en ruime vakantiewoningen verdeeld onder 3 types: vakantiewoning type basis, type comfort en type luxe.

De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien; zoals onder andere HD-televisie, gratis wifi, vloerverwarming, combi-magnetron en vaatwasser. Tevens is er zeer veel ruimte, natuur en privacy rondom de vakantiewoningen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Categorieën