navigatie overslaan

Papillon Country Resort

* * * * *

Net buiten Denekamp in de sprookjesachtig mooie natuur, vind je Papillon Country Resort. Een heerlijk vakantiepark dat behoort tot familiebedrijf Vacanze col Cuore. Deze vijf sterren camping ligt op slechts een steenworp afstand van Duitsland.

Vacanze col Cuore is de trotse eigenaar van Papillon Country Resort. Deze vijf sterren locatie ligt net buiten het gezellige Denekamp, op slechts een steenworp afstand van Duitsland.

Na de herinrichting in het voorjaar van 2021 behoort Country Resort de Papillon tot hetzelfde klasse niveau als de overige resorts van Vacanze col Cuore.

Naast de ruime kampeerplaatsen met privé sanitair, zijn ook unieke Glamping accommodaties, luxe bungalows en stacaravans geplaatst. Vacanze col Cuore wil Nederlanders de mogelijkheid bieden om in eigen land kennis te maken met het Luxury Glamping concept. Geen massa, maar aandacht voor de gast, die behoefte heeft aan veel leefruimte, luxe en comfort in een prachtige omgeving waar van alles te beleven is.

Geniet van een vakantie in Nederland met de warmte van een familiebedrijf, zoals alleen Vacanze col Cuore dat kan bieden.

Categorieën