Minuutje Manuel

Andre Manuel: "Wat betreft het schrijnende tekort aan wc-papier"

Leestijd 2 minuten 465 x bekeken
Geschreven door

Andre

Onze wereld is hard getroffen door het coronavirus en namens alle Tukkers communiceer ik hierbij een aantal zeer alternatieve alternatieven.

Bekijk de video
Bekijk video

Mensen die hun voorjaarsvakantie in Lobardije hebben moeten cancelen, in Goor staan twee hele goeie pizzeria’s. Ook afhalen. Mensen die twijfelen over hun geboekte wereldreis met cruiseschip Kantnochwal, in Rijssen kunt u opstappen op de Enterse zomp ‘Regt door Zee’. Wel even telefonisch reserveren bij de heer Schönfeld Wiggers. Omdat het belangrijk is om voldoende afstand te houden ten opzichte van uw medemens heeft de SPAR in Tilligte alle lichaamsverzorgende producten uit de schappen gehaald. Sterker nog, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Tilligte helemaal geen SPAR. Wat betreft het schrijnende tekort aan wc-papier, u kunt gewoon bij alle Twentse huishoudens aanbellen. Die hebben weliswaar ook niks in huis, maar zo scheppen we wel een band. Op een kinderboerderij in Markelo zijn het op dit moment de geiten, de ganzen en de lammetjes zelf die met boterhammen en fruit gooien naar ouders met kinderen aan de andere kant van het hek. Hartverwarmend initiatief. Om de vereenzaming onder geïsoleerde Twentse ouderen tegen te gaan hebben de Tukkers een briljante oplossing verzonnen: ze geven hun ouderen oprechte aandacht. Briljant idee. En om de economische klappen op te vangen blijven alle Tukkers de komende 476 vakanties lekker in hun eigen streek. En dat hadden meer mensen moeten doen. Maar dan net iets eerder.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Andre

André Manuel is een Nederlands muzikant, cabaretier, acteur en columnist uit Twente. Door zijn publiek te confronteren met ernstige feiten laat hij zien waarom het leven voor hem de moeite waard is.

Meer verhalen uit Twente

 1. Twente tales

  De Germaanse godin Tanfana: ontdek de magie van De Tankenberg.

  Geschreven door Vincent
 2. Twente tales

  De Hellehond: waarom de zwarte hond zorgt voor angst in De Lutte.

  Geschreven door Vincent
 3. Twente tales

  Old Minneke: over een gevreesde heks in de bossen bij de Holterberg.

  Geschreven door Vincent
 4. Twente tales

  De Non van Singraven: sommingen horen haar nog steeds in dit kasteel.

  Geschreven door Vincent

Tip je vrienden

facebook twitter