Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Familieattracties

Kom op, Ipads aan de kant en ga mee naar buiten! In Twente zijn genoeg familieattracties, alleen voor je kind of juist voor jullie samen.

Verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  6 thuisblijftips om Twente naar je woonkamer te halen.

 2. Doe-tips

  Spelletjestijd! Tijd voor Twentse spelletjes met het hele gezin

 3. Doe-tips

  10 leuke dingen met kids bij slecht weer. Een beetje regen is zo erg nog niet.

  geschreven door Nicoline
 4. Route-tips

  4x Wandelen en borrelen in Twente. Ook kids vermaken zich hier goed!

  geschreven door Yvette
 5. Doe-tips

  De leukste outdooractiviteiten in Twente met je gezin. Lekker samen actief

  geschreven door Nicoline
 6. Doe-tips

  Ipads uit. De 6 vetste kids uitjes in de natuur volgens Yvette van vettt.nl

  geschreven door Yvette
 7. Typisch Twents

  Prachtige plekken waar de zon het langst schijnt: de recreatieparken.

  geschreven door Bertine
 8. Route-tips

  5x wandelen met kinderen in Twente . Met leuke speel- en pauzeplekken!

  geschreven door Yvette
Familieattracties

Kinderuitjes in overvloed! Klim en klauter in het speelbos. Ga op ontdekkingstocht in het museum. Leef je uit in het pretpark. De leukste uitjes vind je hier, zoals;

Avonturenpark Hellendoorn

Met het hele gezin naar Avonturenpark Hellendoorn: het ideale gezinsuitje! Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows. Twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers, een outdoor Slidepark met elf waterglijbanen, een waterspeelpark met zonnige ligweide en nog veel meer!

Avatarz Nature Park

Veilig klimmen in het ecologische klimbos Avatarz door de hoge bomen met meer dan 100 verschillende sportieve ‘challenges’, balanceren over kabels, balken, touwbruggen en netten, en uiteindelijk terug over de langste zipline van Nederland zweven! Het park biedt je daarnaast nog veel meer leuke arrangementen rond sport- en spel- en outdoor games.

Natura Docet Wonderryck

Als bezoeker maak je kennis met de wonderen van de natuur en ervaar je de unieke en bijzondere kanten van het Twentse landschap en de dierenwereld. Elke zaal heeft z’n eigen verhaal bij Wonderryck. Zo zie je bijvoorbeeld Twente door de ogen van een torenvalk en loop je door de Wonderkamers die vol staan met dieren, van ijsvogel tot paradijsvogel en van vogelbekdier tot zeekrokodil.