navigatie overslaan

Restaurant Umami

De keuken van Umami is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door bewust te kiezen voor “de Oriënt” zijn wij niet gehouden aan bepaalde landen of streken en kunnen we de mooiste gerechten uit het hele Verre Oosten gebruiken.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.

De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek. De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan marktverse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.

Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet, laat het dan van te voren aan ons weten en wij zorgen ervoor dat ook u een onvergetelijke ervaring zult hebben in ons restaurant.

Voor groepen van 10 personen of meer is het helaas niet mogelijk om a la carte te eten. Hiervoor kan een keuze worden gemaakt uit één van onze Sharing Menu's of laat onze chefkok een menu voor U samenstellen.

Categorieën