navigatie overslaan

Doe-tips

Terras Top 100 2023: Dit zijn de 4 beste terrassen in Twente.

 • Leestijd 2
 • Gelezen 15972 keer

Jaarlijks gaan de Mystery guests op pad om een Terras Top 100 ranking te maken, deze komt onafhankelijk en door een deskundige jury tot stand. In Twente staan er maar liefst vier terrassen in de Top 100. Waaronder de felbegeerde nummer 1 positie! Benieuwd? Bekijk ze hieronder en plof zelf neer op het terras!

 1. 4

  Landgoed Het Rheins

  Landgoed Het Rheins is een veelzijdige locatie midden in het groene Twentse coulisselandschap van Enter. De locatie is zeer populair als trouwlocatie, maar ook als locatie voor een goed glas wijn op het terras. Er zijn veel activiteiten op het landgoed om je dag helemaal compleet te maken. Dit alles heeft gezorgd voor de 96e plaats in de terras top 100!

 2. 3

  Bistro de Oale Sté

  Nummer 79 op de ranglijst van Terras Top 100. Bistro de Oale Ste staat bekend van een mooie mengeling van Twentse nuchterheid en servicegerichtheid. Prachtig gelegen aan het Nationale Park Sallandse Heuvelrug. Je kunt er terecht voor een heerlijke appelpunt, lunch, borrel of diner. Ook aan de kinderen is gedacht, de Oale Sté beschikt over een mooie binnen- en buitenspeeltuin. Extra's voor de gasten: zonnebrillen, zonnebrand en powerbanks worden aangeboden als gasten die zijn vergeten.

 3. 2

  Hertme's Ambacht

  De winnaar van de publieksprijs! En nummer 31 van de terras top 100. Dubbel feest bij Hertme's Ambacht. Hier gaat het om ontspannen genieten. Koken is een ambacht. Van verse ingrediënten een gerecht maken dat heerlijk smaakt, dat heeft vakmanschap nodig. En daar staat Hertme’s Ambacht voor! Dineren hier is écht een gevoel van thuiskomen! Vanaf het moment van ontvangst tot het afscheid: de hele avond moet kloppen. Beleef op het terras een fantastische middag en/of avond mét kwalitatief hoogwaardige producten, een lage drempel en natuurlijk de nodige dosis humor.

 4. 1

  Pelle's Eten & Drinken

  Pelle's is NUMMER 1 in de landelijke Terras Top 100. Zeven dagen in de week ben je welkom in het gezellige bier- en eetcafé voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of gezellige borrel. Ervaar de Twentse gastvrijheid bij Pelle's in hartje Deurningen. Ontdek waarom deze heerlijke plek het beste terras van heel Nederland is. Dus stel jezelf de vraag: Waarom niet vandaag?

Wat vind je van dit artikel?