navigatie overslaan

Tetem

Tetem is een ontwikkelinstelling met de focus op digitale cultuur en maakcultuur. Een plek waar jong en oud in de wereld stapt van beeldende kunst, technologie en digitalisering én waar je kan experimenten met nieuwe maaktechnieken.

MaakMeeLab

In het MaakMeeLab van Tetem kunnen volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar elk weekend experimenteren met interessante maaktechnieken zoals 3D (voedsel)printers, lasercutters, borduurmachines, Virtual Reality, Artificial Intelligence en robotica. Je kunt alleen of met je gezin op een laagdrempelige manier kennismaken met bv. de Make-It@Home techniek-kits. Naast een fysiek bezoek kun je ook online KidsLab maak-, bouw & ontwerpworkshops volgen.

Op ontdekking in de wereld van hybride tentoonstellingen

In een wereld die zich steeds verder digitaliseert, verbindt Tetem de digitale cultuur met de constant ontwikkelende maatschappij. Creatieve makers en denkers brengen bij Tetem hun ideeën tot leven in de vorm van hybride tentoonstellingen. Jong en oud kan de tentoonstellingen fysiek, online en op afstand met een robot bezoeken en ervaren!

Ontdek het hele programma via tetem.nl

Categorieën