1. 0/9
  '

  Doe-tips

  9x natuurlijk ontspannen met een Twents dagje Wellness. Even. Helemaal. Niets.

  Geschreven door

  Nicoline

  Je moet werken, je wilt je kinderen niet te kort doen, je moet sporten. Stop! Niet gek dat we er af en toe tussenuit moeten. En dan opeens ben je klaar met al dat ‘moeten’ en wil je niets anders dan rust. Dan is het tijd om je vriendinnen te bellen om er samen op uit te gaan. Samen met je vriendinnen zal je niet eens aan tijd denken. Jullie krijgen het namelijk te druk met ontspannen in één van de wellness centers of sauna’s in Twente.

 2. 9/9

  9.

  Hamam Twente

  In Hengelo zit de enige echte Twentse, Turkse hamam. Sta je het ene moment nog buiten in het gure Hollandse weer, binnen lijkt het of je in het sprookje van 1001 en één nacht terecht bent gekomen. Gestucte muren, mozaïek tegels, gouden kraantjes en sfeervolle verlichting brengen je meteen in Oosterse sferen.

 3. 8/9

  8.

  Wellness Center ROC van Twente

  Houd je ervan om lekker te ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling of massage? Onze studenten hebben je veel te bieden op het gebied van beauty en wellness. In onze eigen leeromgeving, het prachtige en moderne Wellness Center van ROC van Twente, leren studenten de fijne kneepjes van het vak van ervaren vakdocenten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de verschillende behandelingen?

 4. 7/9

  7.

  Privé sauna Ishidoro in Holten

  Ishidoro in Holten heeft wat speciaals, namelijk de privé sauna. Na een relaxte massage huur je een sauna zo lang je wilt af. Dit kan met je partner, vriendinnen maar ook met bijvoorbeeld je sportteam. Je mag onbeperkt gebruik maken van de saunafaciliteiten zoals de infrarood cabine, de Finse sauna, stoomcabine en whirlpool.

 5. 6/9

  6.

  Müfide City Spa

  Shoppen is een uitputtende hobby. Daarom ben je na een dag shoppen in Enschede toe aan wat ontspanning. Müfide City Spa zit in het centrum van Enschede en is dus de ultieme plek om zere voeten te laten verwennen, bijvoorbeeld met een Happy Feet arrangement. Je voeten worden gescrubd, gemasseerd, je krijgt een pedicure behandeling en je nagels worden gelakt.

 6. 5/9

  5.

  Ayurveda Twente

  Ayurveda is een Indiase geneeswijze en bij wellness boerderij Ayurveda Twente is alles op deze leer gebaseerd. Op Landgoed Weldam in Hengevelde kun je verschillende schoonheidsbehandelingen, massages, reinigingskuren en workshops doen. De boerderij ligt afgelegen in de stille natuur. Alleen door deze stilte kom je al helemaal tot rust komt.

 7. 4/9

  4.

  Welnessboerderij ’t Bellinckhofje

  Als je het idee had dat op de boerderij het uiterlijk er niet meer zoveel toe doet, dan heb je het goed mis. Na een dagje Wellnessboerderij ’t Bellinckhofje ga je namelijk compleet herboren naar huis. Waar je in je dagelijkse, drukke leven geen tijd hebt voor een pedicure, manicure en een schoonheidssalon word je hier helemaal onderhanden genomen.

 8. 3/9

  3.

  Spa boerderij Nutter

  Compleet ontspannen in je badjas, zit je in het hip opgeknapte deel van het vroegere ‘Los Hoes’. Je kijkt vanuit je schommelstoel uit over heidevelden van het Springendal en voelt je ver weg van de drukke stad. In de naastgelegen wei zie je een varken door de modder ziet rollen, al net zo ontspannen als jij. Dat is in het kort het concept van deze Wellness Boederij spa Nutter in Twente.

 9. 2/9

  2.

  Wellnessboutique Wilmersberg

  Totale ontspanning in de sauna, een stevige massage, een intensieve beautybehandeling of gewoon even bijkomen in het zwembad, de whirlpool of het Turks stoombad. Wie Wellness & Beauty De Wilmersberg eenmaal heeft ontdekt, komt graag terug.

 10. 1/9

  1.

  Wellnessboerderij De Kroeseweffer

  Mieke Lenferink heeft haar ouderlijke boerderij in Vasse compleet laten verbouwen tot Wellness boerderij. Zij weet precies wat wij drukke stadsmensen nodig hebben en heeft de leukste arrangementen samengesteld. Er is bijvoorbeeld een arrangement voor moeders met hun tienerdochter, een speciaal mannenarrangement maar ook een arrangement voor sportievelingen.

Nicoline

Nicoline is semi-tukker, geboren in Den Haag maar inmiddels woont ze al meer dan haar halve leven in Enschede, waar ze nooit meer weg wil.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 10 leukste evenementen in juni. Ga erop uit!

 2. Doe-tips

  Podiums onder de Sterren: Ontdek de Openluchttheaters van Twente.

 3. Typisch Twents

  Ken jij de Twentse Big Five van de topsport al? Een mooie bucketlist.

 4. Van eigen bodem

  Lekker en hip: dit zijn de 7 leukste food hotspots in Twente.

Tip je vrienden

facebook twitter