navigatie overslaan

Binnenkijken bij

Kom tot rust bij de Wellnessboutique van De Wilmersberg in De Lutte.

  • Leestijd 3
  • Gelezen 4835 keer

Toe aan een dagje wellness? Wie niet! Nu we weer mogen kunnen we niet wachten om onze kleren uit te trekken en te genieten van warmte, luxe, rust en ontspanning. Het liefst op een prachtige plek in de natuur, waar het in de zomer én in de winter heerlijk vertoeven is.

Bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte kan het allemaal. Het zwembad, de saunafaciliteiten, de fitness en de Wellnessboutique zijn namelijk weer geopend. Hier geniet je van een massage, een Turks stoombad, een sauna, van de luxe jacuzzi en van nog veel meer. Je vergeet stress, spanningen en to-do-lijstjes terwijl je je in de watten laat leggen onder het genot van een hapje en een drankje. Hoe lijkt je dat op je vrije dag óf na en dag hard werken? De Wellnesboutique is namelijk alle dagen van de week geopend.

De Wilmersberg
Of je nu cultuurliefhebber bent, levensgenieter of liever de natuur intrekt, bij Landgoed De Wilmersberg in De Lutte kun je volop actief zijn, maar ook in alle rust ontspannen. Ontspannen doe je natuurlijk in de luxe Wellnessboutique. Maar kan ook in het hotel met 59 kamers. Boek bijvoorbeeld de een royale kamer met Frans balkon. Of ga uit eten en laat je door chef-kok Ronald Bor en zijn team verrassen. Zij werken het liefst met verse, biologische producten uit de streek. Hier lees je wat er nog meer te doen is in het voormalige landhuis van een Twentse textielfamilie.

Reizigers van Tripadvisor verkozen De Wilmersberg tot één van de 10 beste hotels van Nederland. Bovendien is het hotel, met Green Key Goud, één van de meest duurzame hotels van Nederland.

Hier zijn Boudewijn en Githa, die De Wilmersberg nu zo’n 10 jaar runnen, natuurlijk apetrots op. Ze ervaren zoveel minder hectiek in Twente dan ze gewend waren in hartje Amsterdam, waar ze oorspronkelijk vandaan komen. “In Twente kunnen ze het lekker rustig aan doen. De drukte voelt hier totaal anders dan in Amsterdam en dat komt door de kwaliteit van leven en het gevoel van vrijheid. We ervaren hier geen stress. Bovendien kunnen we ons hier ontplooien zoals wij graag willen. Dat heeft zeker ook met de aard van de Twentenaar te maken.” Vertelt Githa. Lees hier het hele interview met Githa en Boudewijn van Vilsteren.

De Wellnessboutique
De in 2017 geheel vernieuwde kleine, maar fijne, Wellnessboutique van Landhuishotel De Wilmersberg in De Lutte gaat je zeker helpen om even los te komen van je dagelijkse bezigheden. Ga liggen, doe je ogen dicht en laat schoonheidsspecialistes Judith, Corrin, Ineke of Kimberley hun magische werk doen. Geniet van een gezonde lunch en duik hierna het overdekte zwembad (mét jetstream) in. Of de whirlpool. Wissel het Turks stoombad, de sauna en de infra-roodsauna af en vergeet tussendoor niet koud af te douchen. Zoals je leest is de Wellnessboutique een complete belevenis wanneer je toe bent aan ontspanning en rust.

Arrangementen
Heb je aan één dag niet genoeg? Boek dan één van de speciaal voor jou samengestelde arrangementen. Zoals het ‘Happy Herfst arrangement’. 2 Dagen weg in eigen land inclusief een heerlijk landelijk ontbijt, een 3-gangen diner, koffie- en theefaciliteiten op de kamer en gratis gebruik van de Wellnessboutique. Er zijn ook arrangementen van 3, 5 of zelfs 7 dagen. Dat is echt 100% gegarandeerd relaxen in bosrijk Twente. Bekijk hier alle arrangementen.

Goed om te weten
Bezoek de Wellnessboutique door de week, een bezoek en/of meerdaags verblijf op zondag t/m donderdag is vaak voordeliger & rustiger.

Wat vind je van dit artikel?