Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Recept: heerlijke romige asperges met zalm, uit eigen keuken

Leestijd 1 minuten

Maak in een handomdraai romige asperges met zalm met het volgende recept.

Wat heeft u nodig?

  • 1 bakje slagroom
  • 200 ml monchou
  • 500 gram asperges
  • 200 gram krieltjes
  • 150 gram gerookte zalm
  • Verse peterselie

Voorbereiding

  • Kook de krieltjes.
  • Schil de asperges zo totdat ze glanzen, en kook de asperges.
  • Snijd de gerookte zalm in stukjes/reepjes.
  • Knip of snijd de peterselie.

Bereidingswijze

  • Verwarm de room zachtjes in een steelpannetje. Zorg ervoor dat het niet kookt.
  • Snijd de asperges in kleine stukjes.
  • Meng de gekookte krieltjes en de asperge door de verwarmde room.
  • Voeg vervolgens de stukjes gerookte zalm erbij.

Laat het geheel rustig warm worden. Strooi er nog wat fijngeknipte peterselie overheen en voilà, tijd om te serveren! Eet smakelijk!

Peper en zout naar eigen smaak toe te voegen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Special

Bijzondere kooklessen voor jong en oud!

Lekker zelf aan de slag!

Huiskamerrestaurant De Zeven Zaligheden

Geerdijk 36 B
7683 SR Den Ham
0546-625341

Meer verhalen uit Twente

  1. Overnachten

    Logeren tussen de reeën op Landgoed de Holtweijde in Lattrop

    Geschreven door Sybylle
  2. Typisch Twents

    Minuutje Manuel: "Meer geven dan ontvangen is iets wat elke Twent herkent."

    Geschreven door Andre
  3. Kids

    4x Wandelen en borrelen in Twente. Ook kids vermaken zich hier goed!

    Geschreven door Yvette
  4. Typisch Twents

    Oud Tukker Nicole Buch: “Ik ga volop en voluit. En ik geef gas!”

    Geschreven door Twentelife

Tip je vrienden

twitter facebook