Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

48 uur natuur in Twente. Instagrammer Eelco Roos op bezoek bij Vincent Croce

Leestijd 2 minuten
Geschreven door

Eelco

De grootste natuurinstagrammers van Nederland leggen Twente vast.

Soms zet je twee mensen bij elkaar en blijkt de match zo goed te zijn dat er iets bijzonders ontstaat. We vroegen Vincent Croce, een trotse tukker met passie voor natuurfotografie, Eelco Roos, fotograaf en influencer uit de Randstad, mee te nemen op een tweedaagse reis door de Twentse natuur.

Dag 1: Wandelen door Twente inspireert Eelco

De eerste dag start hun tocht bij Landgoed Twickel. Vincent is een echte fan van het landgoed: ‘Het is een prachtige plek met een magisch kasteel. Er zijn goed begaanbare wandelpaden aangelegd in een afwisselend landschap met oude boerderijen. Check de kasteeltuin van het Twickel eens als deze geopend is!’ Daar mogen ze de eerste envelop openen die hun een aanwijzing geeft om de volgende te vinden. De speurtocht brengt ze langs prachtige doorkijkjes van de Twentse natuur. Regelmatig stoppen de mannen om foto’s te schieten van natuurlandschappen. Als de avond valt, rijden de mannen naar Restaurant Oosth in Denekamp, waar ze na een actieve wandeldag in de Twentse buitenlucht, heerlijk dineren. Bij 4-sterrenhotel Bloemenbeek in de Lutte genieten ze van een welverdiende overnachting.

Eelco Roos heeft weer een mooi shot

Dag 2: Vincents favoriet: wandelen door het Lutterzand

De tweede dag vervolgen Vincent en Eelco hun speurtocht door het prachtige Twentse natuurlandschap. Ze hebben geluk met het weer waardoor ze beiden, de mooiste Twentse natuurfoto’s schieten. Hun tocht eindigt bij het aardkundig monument, Lutterzand. Een van Vincents favorieten mede door de meanderende rivier de Dinkel. Landgoed Singraven

Wat vonden Vincent & Eelco van de reis? Bekijk hier hun tips!

Eelco

Eelco Roos ontdekte Instagram al vrij vroeg en begon foto’s te maken voor zijn account Croyable. Al snel gingen zijn foto’s de hele wereld rond. Hij kon zijn baan als IT-er vaarwel zeggen en zich helemaal op de fotografie richten.

Meer verhalen uit

 1. Wellness

  Luxe spa in oude boerderij: Boerderij Spa Nutter. Wellness tussen de koeien

  Geschreven door Sybylle
 2. Overnachten

  Parkhotel De Wiemsel. Bij deze tweede liefde wil je blijven wonen

  Geschreven door Sybylle
 3. Natuur

  Fietsen in Twente: een rondje dwars door het groen langs Landgoed Twickel

 4. Food

  Binnenkijken bij de Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal in Hengelo

  Geschreven door Feya

Tip je vrienden

twitter facebook