navigatie overslaan

Hotel Erve Hulsbeek

* * * *

Op het landgoed Het Hulsbeek bij Oldenzaal, de glimlach van Twente, ligt het viersterren superior Hotel Erve Hulsbeek.

Landgoed het Hulsbeek is een prachtige landgoed van 230 hectare en bestaat uit bossen, heidevelden, ligweides zwem- en visvijvers. Een prachtige accommodatie op een prachtige plek!

Hotel Erve Hulsbeek is gebouwd in de vorm van een eigentijdse Twentse kapschuur met de Twentse dakconstructie. Eikengebinten aan de buitenzijde van het gebouw en dakkapellen in de vorm van hoge inrijpoorten symboliseren karakteristieke elementen van de Twentse boerenerven. Ons hotel beschikt over 33 moderne kamers:

• 5 Tweepersoons luxe kamers met openslaande deuren naar een terras.

• 2 Luxe familiekamers met een extra kamer met twee losse box spring bedden. Een van de familiekamers heeft een tweede doucheruimte met invaliden douche en toilet.

• 13 Tweepersoons comfort kamers.

• 5 Comfort familiekamers voor 4 personen met een extra kamer met twee losse box spring bedden of een stapelbed. Sommige kamers zijn geschikt voor 5 personen

• 2 Junior suites met extra open badkamer met vrijstaand ligbad

• 1 Royale luxe suite van 54 m2 met 2 persoons ligbad, aparte douche en toilet, design zithoek, tafel met stoelen, sauna en extra kamer met twee box spring bedden. Deze suite is uitermate geschikt als bruidssuite of als luxe familiekamer.

Alle kamers hebben een groot bed van 180 x 210 cm, flatscreen tv, WIFI, koelkast, laptopkluis, een zithoek, koffie en thee voorzieningen en een werkplek. Alle kamers hebben een halfopen badkamer met regendouche waardoor de ruimtebeleving optimaal is.

Wil je ontspannen en genieten van een dagje wellness? Onze gasten kunnen een voucher aanschaffen waarmee zij gebruik kunnen maken van de faciliteiten van Saré thermen & beauty.

BOEK EEN HOTELKAMER:

Ons restaurant in Oldenzaal is dagelijks geopend . Overdag kunt u altijd terecht voor een kopje koffie of iets lekkers van onze kleine kaart. Wij zijn gemakkelijk te vinden op Het Hulsbeek in Oldenzaal en ook vanaf de zonneweide kunt u eenvoudig het bruggetje oversteken om te genieten van een drankje op ons rustige terras.

Wij verzorgen een intiem à la carte diner, een luxe buffet, een high tea of een een gezellige barbecue. Wij bieden de mogelijkheid om direct online een tafel te reserveren in ons restaurant in Oldenzaal. Een besloten diner, private dining, in een aparte ruimte kunnen we ook voor u verzorgen. Als u verblijft u in ons hotel is het uiteraard ook altijd mogelijk om te dineren in ons restaurant. Bij mooi weer kan dat ook op ons zonne terras bij de vijver!

Categorieën