1. 0/17
  '

  Doe-tips

  Op zoek naar leuke activiteiten tijdens Pasen? Bekijk hier onze 17 tips!

  Vier je Pasen in Twente, dan vier je Pasen zoals het hoort. Met tijd voor elkaar. Én voor tradities. Zoek je nog een leuke activiteit voor na de paasbrunch? Een keer iets anders dan paaseieren zoeken in eigen tuin? Laat je inspireren door deze activiteiten met Pasen! Op zoek naar een paasbrunch- of diner? Bekijk dan onze lokale tips.

 2. 17/17

  17.

  Klimmen en klauteren bij Avatarz

  Kom in het paasweekend klimmen en klauteren in het klimbos bij Avatarz! Met een veelzijdig klimparcours met hoogtes van 2 tot wel 12 meter is een bezoek aan AvaTarZ een sportieve uitdaging voor jong en oud. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich zo’n twee uur lang boven de grond goed vermaken. Ook 2e paasdag volop mogelijkheden!

 3. 16/17

  16.

  Zoek mee naar het gouden paasei en win!

  Oldenzaal Promotie heeft dit jaar een leuke paasactie voor jong én oud. Ga op 2, 3 of 4 april mee op zoek naar het gouden paasei in Oldenzaal of doe mee met de kleurwedstrijd. In beide gevallen maak je kans op mooie prijzen van lokale ondernemers.

 4. 15/17

  15.

  Wandel'n en Ett'n in het Lutterzand

  Een prachtige wandeling maken (9,5 km) door natuurgebied Lutterzand met 4 mooie ToGo-gerechten gereserveerd op bijzondere plekken in de natuur. De wandeling duurt ongeveer 3,5 uur en kost € 34,50 per persoon. Wandel mee en laat je verrassen met de heerlijke gerechten!

 5. 14/17

  14.

  Paasarrangement de Q-eiertocht

  Doe gezellig mee met paaseieren zoeken met de Q(eie)R-Tocht tijdens de Paasdagen! In elk Paasei zit een QR-code verstopt, weten jullie dat eitje te breken?! Geschikt voor het hele gezin of voor je vriendengroepje. De route met een voertuig naar keuze voert jullie langs de gezellige dorpen Denekamp, Ootmarsum, Tilligte en Rossum. Hoe is jullie kennis rondom de Paas tradities?

 6. 13/17

  13.

  Klimmen tijdens Pasen bij Klimbos het Rutbeek

  Veel gegeten tijdens Pasen? Ga op pad en kom lekker klimmen bij Klimbos het Rutbeek! Deelnemers moeten zich wel 24 uur van te voren aanmelden. Klimbos het Rutbeek is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

 7. 12/17

  12.

  Een actieve Pasen met RV Actief

  Tijdens het Paasweekend kun je bij Havezate het Everloo in Rossum aan een drietal activiteiten deelnemen. Je kunt kiezen uit voetgolf, curling of Escape Game 'de Vloek van de rentmeester'. Voor welke activiteit ga jij?

 8. 11/17

  11.

  Drive Through Pasen

  De Drive Through Rally staat tijdens Pasen garant voor een leuke tour over de mooiste weggetjes van Twente. Start bij de Woeste Wieven in Diepenheim. Vervolgens maak je een rit door het mooie Twentse landschap. Laat je verrassen door de omgeving en ontvang een pakket met lekkernijen bij de Woeste Wieven. Hierna vervolg je de route en zul je uiteindelijk finishen bij de Watermolen van Bels. Hier ontvang je een pakket met verse producten.

 9. 10/17

  10.

  Proeven en Toeren bij Take the Way

  Uit eten, maar dan in je auto. Een leuk én vooral lekker uitje dat op dit moment wél kan! Toeren door het mooie Bentelo, Boekelo, Buurse, Haaksbergen en Beckum. Onderweg smikkelen van een heerlijke vijf gangenproeverij. Klinkt goed toch?

 10. 9/17

  9.

  Tour de Boer van de Pastorie

  Fiets door restaurant De Pastorie en verzamel jouw lunchtasje voor een prachtige fietstocht door Twente langs de boeren. Maak de keuze voor 40 km of 60 km fietstocht. Starttijd tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Wil jij na die tijd thuis nog lekker nagenieten? Neem dan een heerlijke Tour de Boer Compleet Box mee naar huis, voor maar € 10,-.

 11. 8/17

  8.

  Paas auto puzzelrit

  Doe op 3, 4 of 5 april mee met de paas auto puzzelrit van Landgoed Schuilenburg! Een nieuwe autoroute door een prachtig stukje Vechtdal, afwisselende puzzelvragen (met speciale kinderpuzzels), hersenkrakers en iets lekkers voor onderweg.

 12. 7/17

  7.

  Oldtimerrit Nostalgisch Rijden

  Verken Twente in een oldtimer! Huur een oldtimer naar keuze van 10 tot 18 uur met een goed gevulde picknickmand, een mooie route, coffee to go en onderweg een boerderij ijsje. €185 voor 2 personen, extra personen op aanvraag.

 13. 6/17

  6.

  Wandelen met Smaak

  Doe met je hele gezin mee met een compleet verzorgde bourgondische speur-wandeltocht op 2e paasdag in Oldenzaal. Bij de start op het Outdoor Challenge Park krijg je de eerste aanwijzingen richting de eerste stop. Onderweg ontvang je allerlei lekkere paasgerechtjes

 14. 5/17

  5.

  Paasspel Hengelo

  Doe mee met het grote Marktzicht paasspel. Een (gratis) speurtocht waarbij je op zoek gaat naar het gouden ei. Door Hengelo liggen verschillende hints en aanwijzingen verborgen die je naar het ei toe leiden.

 15. 4/17

  4.

  Veurn & Ett'n 1e en 2e Paasdag

  Vijf restaurants bundelen hun krachten en starten een nieuw initiatief. Een autotocht langs vijf verschillende restaurants in de gemeentes Dinkelland en Tubbergen. Bij elk restaurant ontvang je een andere gang van het diner. Tussen de gangen door "veur" je door het mooie Twentse landschap. Het diner is niet om mee te nemen naar huis, maar om op te eten in de auto. Hoe origineel en leuk is dit!

 16. 3/17

  3.

  Kermit de Kikker speurtocht

  Boek nu de Kermit de Kikker speurtocht voor de kinderen bij je picknick to go via hotel Erve Hulsbeek .

 17. 2/17

  2.

  Twentse Snaaitocht

  Op zondag 4 april en maandag 5 kun je met je gezin een mooie, avontuurlijke autopuzzeltocht rijden. En deze tocht is niet alleen leuk, maar vooral ook lekker. Bovendien heb je geen zorgen voor het paasdiner of de paasbrunch en kun je ontspannen genieten van de natuur en het mooie landschap.

 18. 1/17

  1.

  Bingotocht door Oldenzaal

  Hoe goed ken jij (of jouw kind) het centrum van Oldenzaal? Doe de test, doe mee met de Oldenzaalse Bingotocht! Uitgespeurd in het centrum van Oldenzaal? Ook voor Het Hulsbeek en het Kalheupinkpark is er een bingotocht gemaakt.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Twente

 1. Doe-tips

  13 tips voor een geslaagde kerstvakantie in Twente. Van kerstmenu's tot sterrit.

 2. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee over de langste route van het Twenterandpad

  Geschreven door Mathias
 3. 24 uur op pad met

  Mathias neemt je mee over de groene vlaktes naar het natuurgebied het Eerder Achterbroek

  Geschreven door Mathias
 4. Doe-tips

  10 Twentse lockdown tips voor coronaproof activiteiten

Tip je vrienden

facebook twitter