navigatie overslaan

Doe-tips

Dit zijn de 4 beste restaurants in Hellendoorn. Neem snel een kijkje!

 • Leestijd 2
 • Gelezen 5158 keer

Met als achtertuin De Sallandse Heuvelrug kun je in Hellendoorn volop genieten van fietsen, wandelen, outdoor en veel (topsport) evenementen. Daarnaast geven de charmante winkeltjes en gezellige terrasjes je het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. Verwen jezelf met heerlijke streekproducten tijdens een diner in één van de restaurants of in een knusse bistro.

 1. 4

  Landgoed de Uitkijk

  Hotel-Restaurant Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn is een ontmoetingsplek bij uitstek. Afspreken met familie en vrienden. Goede gesprekken voeren in de huiskamer of op het terras. Samen genieten van pure gerechten. Een goed gevulde salade met borrelplank in de middag. Laat de namiddag overgaan in een culinaire avond in het Bib Gourmand restaurant. Rust uit in één van de stijlvolle hotelkamers van Landgoed de Uitkijk. Ontdek de ongerepte natuur van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.

 2. 3

  De Budde

  Dit restaurant doet er alles aan om je een Happy Day te bezorgen. Geniet van de heerlijke gerechten uit de keuken. Er worden verrassende en speciale dranken geserveerd. Wist je ook dat De Budde zich onderscheid in verrassingmenu's met eventueel bijpassende wijnen of speciaalbieren. Sit back, relax en laat je verwennen!

 3. 2

  Bistro de Oale Ste

  Deze bistro is gelegen op de Sallandse Heuvelrug. In Nijverdal en omgeving is deze Bistro al ruim vijftien jaar een begrip. Staat voor persoonlijke aandacht, verse producten en een ongedwongen sfeer. Mooie gerechten zonder poespas, eerlijk streekproducten en de gastvrijheid van de medewerkers maken eten bij bistro de Oale Ste tot een bijzondere belevenis.

 4. 1

  Numero 9

  Ontbijt en lunchroom Numero 9 staat voor een gezonde leefstijl die vooral ook lekker moet zijn. Het ligt in het dorpje wat deels Twents en deels Sallands is. Het ruimtelijke, creatieve en het huiselijke interieur die bij Numero 9 is gecreëerd, zorgt voor een relaxte en warme sfeer, waar je heerlijk in je eentje of samen met vrienden prima kan vertoeven. Het wordt dan ook bijzonder gewaardeerd door vele (vaste) gasten.

Wat vind je van dit artikel?