navigatie overslaan

Typisch Twents

Vergaderruimte huren? Dit zijn de locaties in Twente.

  • Leestijd 4 min
  • Gelezen 2679 keer

Een vergaderruimte huren? Het aanbod aan vergaderruimtes is enorm groot. Van kleine ruimtes tot grote congreszalen, er is keuze genoeg! Het vinden van de juiste vergaderruimte wordt hier alleen niet makkelijker door. Lees hier alles over het huren van een vergaderlocatie in Twente.

Vergaderruimte huren in Twente

Het huren van een vergaderruimte kent vele voordelen. Zo ontneemt het mogelijke zorgen, inspireert het tot creatieve uitkomsten en ben je ook nog eens voorzien van alle technische middelen. Een vergaderlocatie huren is dus zeker een goed idee! Een nog beter idee is om een vergaderruimte in Twente te huren. Ik zie het je al denken: Twente, die regio vol boerderijen en weilanden? Mooi niet! Nou ja, je vindt in Twente zeker een hoop boerderijen en weilanden, maar dat is echt niet alles. Huur bijvoorbeeld een vergaderruimte in Almelo, Enschede of Hengelo of huur een unieke vergaderlocatie in de natuur van Twente. De Twentse gastvrijheid en het altijd optimistische doen en laten zorgen ongetwijfeld voor een positieve ervaring.

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een populaire vergaderlocatie in Twente. Dit hotel beschikt over 18 veelzijdige zalen, een centrale locatie en een populair restaurant, waar je een dag vergaderen goed kunt afsluiten. Want laten we eerlijk zijn, lekker eten doet iedereen goed. Een vergaderruimte reserveren in dit 4* hotel is dan ook zeker voor herhaling vatbaar! Hotel Erve Bruggert is ook een zeer geschikt hotel voor het huren van een vergaderzaal. Dit hotel bevindt zich in Haaksbergen en je hebt hier keuze uit verschillende vergaderarrangementen. De groene omgeving en de kleinschalige ruimtes maken deze locatie zeer geschikt voor vergaderingen, waarbij afzondering en rust gewenst is. Ook bij U Parkhotel kun je terecht voor het huren van een vergaderzaal. Enkele voordelen van deze vergaderruimte in Twente zijn de gratis parkeergelegenheid en de moderne audiovisuele hulpmiddelen.

Hotel Erve Bruggert
Hotel Erve Bruggert

Unieke vergaderlocaties in Twente

Vaak wordt er bij het huren van een vergaderruimte alleen gedacht aan de standaard ruimtes: een tikkeltje saai en inspiratieloos wellicht. Maar dat hoeft helemaal niet! In Twente vind je naast de standaard vergaderruimtes ook tal van bijzondere plekjes, waar je jouw volgende vergadering kunt organiseren. Als je zoekt naar waar je een unieke vergaderruimte kunt huren, verwacht je misschien niet een bierbrouwerij als vergaderlocatie. Toch wel! De Twentse Bierbrouwerij is naast een hippe brouwerij ook de ideale vergaderlocatie. De hopkamer is een populaire vergaderruimte dat plaats biedt aan 40 personen en ook beschikt over een heus dakterras!

De Grolsch Veste
De Grolsch Veste

Enschede bevindt zich misschien niet in het middelpunt van Twente, maar deze bruisende stad wordt wel als het hart van Twente gezien. In alle afwisseling die Eanske bezit, is dit ook zeker een geschikte locatie voor vergaderingen. Een unieke vergaderlocatie in Enschede is bijvoorbeeld De Grolsch Veste. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar, de vergaderruimtes hebben een uniek uitzicht en bovendien kun je een dag vergaderen afsluiten met bijvoorbeeld een stadiontour!

Vergaderen in de natuur van Twente

Een vergaderlocatie huren, waar je in alle rust en beslotenheid een vergadering kunt organiseren? Wat dacht je van vergaderen midden in de natuur! Dit is niet alleen leuke en unieke ervaring, maar het heeft ook nog eens vele voordelen. Zo is de frisse lucht erg goed voor onze gezondheid en kun je door een groene omgeving veel nieuwe inspiratie opdoen. Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is zo’n unieke locatie in de natuur, waar je een vergaderruimte kunt reserveren. Je kunt hier tussen de vergaderingen door lekker kuiern door Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Perfect voor een lange dag, waarbij je wel wat ontspanning kunt gebruiken!

Ook bij De Woeste Wieven in Diepenheim kun je een vergaderruimte reserveren die zich midden in het groen bevindt. Deze knusse vergaderzaal biedt plaats aan 20 personen en bevindt zich in een verbouwde kloosterboerderij. Een wandeling door de keltische bomentuin op het erf van deze vergaderlocatie zorgt ervoor dat je even helemaal tot rust kunt komen.

De Woeste Wieven
De Woeste Wieven

Landhuishotel De Bloemenbeek is een unieke vergaderlocatie in Dinkeldal. Dit landgoed is ruim vijf hectare groot en telt een aantal prachtige tuinen. Als vergaderlocatie is dit landgoed zeer geschikt om tot creatieve ideeën te komen en de dagelijkse sleur even achter je te laten. Dit past dus helemaal bij de Twentse denkwijze: tijd zat, in Twente!

De beste vergaderlocaties vind je in Twente

Of je nou op zoek bent naar een luxe vergaderruimte of een sfeervolle vergaderzaal in de natuur, Twente heeft het allemaal! De inspirerende vergaderlocaties en de gezellige Twentse sfeer vormen samen de beste combinatie voor jouw vergaderingen. Een vergaderruimte huren in Twente is dus gegarandeerd een succes. Good goan!

Wat vind je van dit artikel?