Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Vermelding op de site

Wilt u als ondernemer of organisator van een evenement geplaatst worden? Wellicht is dit mogelijk indien het passend is binnen de redactionele formule en contentstrategie van het Twente. Lees eerst onze criteria voor vermelding (hieronder) alvorens u ons een bericht stuurt.

Highlights en parels van Twente

Wij willen de highlights en parels van Twente laten zien om zo een aantrekkelijke toeristische bestemming te zijn. Wij richten ons op de doelgroep van de (inter)nationale en regionale bezoeker om op een tijdig het 'vakantiekeuzeproces' positief te beïnvloeden. Onze doelstelling is om 'top-of-mind' te zijn bij de reizigers en daarnaast de naamsbekendheid te vergroten. Het Twents Bureau van Toerisme speelt een actieve rol in het stimuleren van meerdaagsverblijf (overnachtingen) in Twente.

Beleef Twente

Via onze websites waaronder BeleefTwente.nl willen wij de toerist informeren maar vooral inspireren om naar Twente te komen. Leidend hierin is het regiomerk en de aantrekkingskracht zoals de '(inter)nationale highlights', 'verborgen parels' en evenementen of locaties met een cultuurhistorische waarde. Kortom: de toeristische iconen van Twente laten zien maar vooral te laten ervaren.

Vermelding op de site: criteria

Als onafhankelijke partij hanteert het Twents Bureau voor Toerisme criteria waarop evenementen en/of locaties geselecteerd worden. Het aanbod moet in elk geval voldoen aan de volgende eisen:

1) Inspelen op het vakantiekeuzeproces en het top-of-mind laten zijn van de regio Twente als recreatieve bestemming. Het regiomerk Twente is hierin leidend.

2) Gericht om een meerdaagsverblijf (overnachting) en/of dagrecreatie in Twente zoals evenementen, tentoonstellingen, routes of andere locaties.

3) Interessant, verrassend of inspirerend zijn voor de (inter)nationale en regionale bezoekers (doelgroep) van BeleefTwente.nl

Het kan zijn dat uw lokale evenement en/of locatie niet geplaatst wordt op BeleefTwente.nl. Mogelijk komt uw bijdrage of suggestie wel in aanmerking om op de lokale sites van de VVV's of de Tourist Info's geplaatst te worden. Wij willen u adviseren contact op te nemen met de desbetreffende website(s).

Adverteren?

Adverteren kan natuurlijk altijd. Stuur ons een mail voor meer informatie. Voor adverteren op websites van lokale en regionale VVV's en/of Tourist Info's, kunt u contact opnemen met de betreffende VVV of Tourist Info.

Tip je vrienden

facebook twitter