navigatie overslaan

24 uur op pad met

De laatste week in Twente voor cowfluencer Liesje22. Wat vonden jullie ervan?

  • Leestijd 2 min
  • Gelezen 4896 keer

Mocht je het zijn ontgaan: Ik ben Liesje22. Tukker, parttime hollands ansichtkaart model, en sinds kort ook (een beroemde) cowfluencer! Aangenaam. Sinds jullie binnen zitten, ben ik op pad langs de Twentse highlights. Plekken waar ik normaal gesproken niet kom. Laat je inspireren voor het moment dat je straks zelf weer er op uit mag. Nu nog even binnen blijven, straks weer #tijdzatintwente.

Wat heb ik genoten van mijn "moment of fame" in Twente. Het modellenvak bevalt mij goed. Benieuwd naar mijn laatste foto's? Scroll dan even naar onderen. Bekijk ook mijn avonturen van week 1 en week 2 nog eens terug.

MIJN LAATSTE DAGEN: WAT IS MIJN BESTE HOEK?

omschrijving
omschrijving

De klomp in Enter

Nou breekt m'n klomp! En ik dacht dat ik grote hoeven had. Ik sta oog in oog met de grootste klomp van de wereld! Deze unieke klomp is uit een stuk hout (lees: boom) gemaakt. De grootse klomp is echt een foto waard en bij uitstek geschikt om, bijvoorbeeld met kinderen erin zittend, te fotograferen. Helaas paste ik er niet in.
Tip in Enter: het Klompenmuseum-Sköpke >

omschrijving
omschrijving

Op de hoogste stuwwal van Twente: Mariakapel

Midden in de natuur van Losser staat deze Mariakapel. Anders dan doet vermoeden, werd deze kapel opgericht ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Wisten jullie dit? Ontdek de Stuwwalroute die je op deze mooie plek brengt >

Natuurtalent

Mijn laatste dagen in Twente heb ik ook gebruikt om mijn cowfluencer skills te oefenen. Hoe kan ik het beste op de foto? Ik heb vernomen dat ik een natuurtalent ben. Misschien moet ik daar toch iets meer mee doen?

Liesje's routes

Station Koevoorden

Een kaartje voor station Koevoorden, alstublieft! Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn take-over en dat ik jullie heb kunnen inspireren met de mooiste plekjes van Twente. Nu nog even binnen blijven, straks weer #tijdzatintwente. Hopelijk mag ik jullie snel begroeten in Twente.

Wie weet tot snel!
Wie weet tot snel!

Bekijk mijn avonturen in Twente terug op Instagram >

Wat vind je van dit artikel?